MARCH MADNESS

March Madness: H ώρα των τελικών

Αυτό το Μάρτιο εσύ διαλέγεις την πιο καλτ στιγμή της ελληνικής τηλεόρασης. Ο 3ος γύρος είναι ήδη live στα instagram stories του Oneman. Κάθε περιφέρεια είναι έτοιμη για τον τελικό της!

Ο δεύτερος γύρος ολοκληρώθηκε στα instagram stories του Oneman όπου πλέον όλοι είναι έτοιμοι να παίξουν εναντίον όλων. Τα πολύ μεγάλα φαβορί έχουν αρχίσει να ξεχωρίζουν και τώρα είναι η ώρα της κρίσης. Εντάξει το “τι έγινε ρε παιδιά”, αλλά πώς θα σταθεί απέναντι στον καυγά Άσπας-Φωτεινής; Πώς και ζορίστηκε τόσο πολύ ο Θωμάς Μάτσιος απέναντι στον Βασίλη Σκουντή; Παίζει να έχουν εμφανιστεί όλες αυτές οι επικές στιγμές για να έρθει να κλέψει τον τίτλο ο Πάγκαλος από το πουθενά με την απλή αμεσότητα ενός “δε μου γαμιέσαι πρωί-πρωί”;

Και, τελικά, τι ζούμε;

Αυτό το τελευταίο δεν έχει άμεση σχέση με το bracket μας αλλά είναι δύσκολο να μην το αναρωτηθούμε φωναχτά τουλάχιστον κάθε μισή ωρίτσα κάθε μέρα.

Πριν πάμε να δούμε τα αποτελέσματα, ας δούμε όλο το bracket, ανανεωμένο πλέον με όλους τους νικητές του δεύτερου γύρου, σε θέσεις μάχης τώρα για τον γύρο των 8 που έχει ήδη ξεκινήσει! Και επιπλέον θα φανεί πως θα διασταυρωθούν τα ζευγάρια στους ημιτελικούς που έρχονται την Κυριακή. Θυμίζουμε πως το bracket θυμίζουμε είναι χωρισμένο σε 4 περιοχές: Reality TV, Σειρές, Ειδήσεις, Αθλητικά. Νά’το όλο μαζί:

Θυμίζουμε πως η στιγμή που θα νικήσει στο τέλος του March Madness θα γίνει αντικείμενο ενός ολόκληρου επεισοδίου, αρκεί κάπως να καταφέρουμε να ξανακάνουμε podcast βέβαια. Τι θα είναι αυτό το επεισόδιο; Ποιος ξέρει. Για παράδειγμα αν κερδίσει ο Πάγκαλος μπορούμε να βριζόμαστε χαμηλόφωνα για μισή ώρα μετά την “καλημέρα”. Ιδέες υπάρχουν.

Πάμε όμως στα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου. Είχαμε κάποιες πολύ μεγάλες μάχες αντάξιες του λέβελ της διοργάνωσης φυσικά, είχαμε και κάποιες σαρωτικές επικρατήσεις που επιβεβαιώνουν απλώς ό,τι από την αρχή περιμέναμε (φυσικά και ο τελικός στα ριάλιτι θα ήταν Άσπα-Φωτεινή εναντίον “Βλάχα, βλαχάρα”).

Όμως κανείς μας δεν περίμενε στα αλήθεια τον Θωμά Μάτσιο να δυσκολευτεί τόσο πολύ να επικρατήσει στον δεύτερο γύρο. Για αρκετό διάστημα το “Βάλτο αγόρι μου” ήταν μπροστά, αλλά τελικά η ανατροπή έγινε και το φαβορί προκρίθηκε. Και το “Πλήττω” έδωσε πολύ μεγάλη και άξια μάχη αλλά η αναγνωρισιμότητα του “Τι έγινε ρε παιδιά” τελικά παραήταν μεγάλη.

Ας δούμε τα 8 τελικά αποτελέσματα του 2ου γύρου:

Ας δούμε λοιπόν τι ακολουθεί τώρα, τόσο στον προημιτελικό γύρω, που τρέχει ήδη, όσο και στα ημιτελικά που θα ακολουθήσουν Κυριακή και Δευτέρα.

(Περισσότερα για το πώς λειτουργεί το σύστημα, στο εισαγωγικό άρθρο μας.)

Στις 8 έχουν περάσει οι εξής φάσεις. Τις βλέπουμε ανά περιοχή. Ουσιαστικά αυτή η φάση είναι οι τελικοί για την κάθε περιοχή:

REALITY

ΣΕΙΡΕΣ

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

ΣΠΟΡ

 

Αυτά τα 8 εμβληματικά στιγμιότυπα θα κοντραριστούν στον δεύτερο γύρο του March Madness, από 25 ως 28 Μαρτίου, με καθημερινά polls στα instagram stories του Oneman. Και η συνέχεια είναι εντελώς άμεση:

Στις 29 και 30 Μαρτίου έχουμε τους δύο μεγάλους ημιτελικούς. Εκεί, η νικήτρια φάση των ριάλιτι θα αναμετρηθεί με τη νικήτρια φάση των τηλεοπτικών σειρών, την Κυριακή. Και τη Δευτέρα στον άλλο ημιτελικό, η νικήτρια φάση των ενημερωτικών εκπομπών θα αναμετρηθεί με τη νικήτρια φάση των αθλητικών στιγμών.

Μέχρι τον τελικό της 31ης Μαρτίου, θα τα ξαναπούμε αναλυτικά. Ως τότε ψηφίζετε 8άδα και ημιτελικούς, τις επόμενες 6 μέρες. Καθημερινά, στα instagram stories του Oneman.

***

Δέκα χρόνια μετά το τέλος του ‘Lost’, η ομάδα του POP για τις Δύσκολες Ώρες επιστρέφει στο Νησί. Με καλεσμένο τον υπερφανατικό Lostάκια και υπάλληλο της Dharma Initiative, Θέμη Καίσαρη, αναλύουμε τα κυριότερα σημεία της 5ης σεζόν και εξετάζουμε τη σοβαρή πιθανότητα να είναι κρυφά η καλύτερη σεζόν της σειράς-φαινόμενο.