ΘΕΑΤΡΟ

‘Μάσκες’ από την ομάδα Let’s Act στο θέατρο Παραμυθίας

Για 5η συνεχόμενη χρόνια στα θεατρικά δρόμενα η ομάδα Let’s Act επιστρέφει στο θέατρο Παραμυθίας με το remake της πρώτης της παράστασης «Μάσκες», ένα θέμα που αγγίζει όλους μας, βασισμένο στην καθημερινότητα.

Σε μια μικρογραφία της σημερινής κοινωνίας 6 άνθρωποι με διαφορετικό παρελθόν και προορισμό αναγκάζονται να συγκατοικήσουν σε μια ιδιαίτερη συνύπαρξη. Από κάθε άνθρωπο που συναντάς στη ζωή σου κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις, πάντα όμως κάτι μαθαίνεις. Πίσω από τα ανθρώπινα προσωπεία κρύβεται η δικιά τους μοναδική αλήθεια. Για πόσο όμως; Οι Μάσκες θα πέσουν..

Εσύ ποια μάσκα φοράς; Η ομάδα Let’s Act ανεβάζει για 3η χρονιά την παράσταση «Μάσκες» εμπλουτισμένη με νέα πρόσωπα, ανάλαφρες δόσεις χιούμορ ,περισσότερη δράση και μια συνεχή πάλη των πρωταγωνιστών με τα «θέλω», τα «πρέπει» και τις πιο κρυφές επιθυμίες τους φέρνοντας μας κλιμακωτά μπροστά σε αυτό που πολλοί φοβούνται να αντιμετωπίσουν… Την αλήθεια!

Σκηνοθεσία : Πηγή Μπουκουβάλα
Σενάριο : Ρίτα Γαβριηλίδου- Πηγή Μπουκουβάλα

Παίζουν : Πηγή Μπουκουβάλα, Φανής Στάμου, Δάφνη Γεμελιάρη, Διονύσης Χαλικιάς, Μαριλένα Κεκάτου, Ηρώ Σπυροπούλου

Σκηνικά : Ειρήνη Μπάλα
Styling : Χαρά Κυρίτση
Επιμέλεια μακιγιάζ : Δώρα Πάτσο
Styling μαλλιά : Σήλια Κορίζη
Μουσική επιμέλεια : Πάνος Τσαλιγόπουλος Βοηθός σκηνοθέτη : Μαριλένα Κεκάτου Φωτογραφίες – Επιμέλεια αφίσας : Μανουέλα Σκούπερ

Ευχαριστούμε πολύ για τη βοήθεια τους :
Μαρία Παναγιωτέλη
Δημήτρης Ανδριανόπουλος
Νάντια Κιμουλάκη
Φαρμακείο Θ.Ρέππα

Από την Κυριακή 9/2/20 και κάθε Κυριακή 19:00 στο Θέατρο Παραμυθίας.
(Παραμυθιας 27, Αθήνα )

Τιμή εισιτηρίου : 12€ και 8€(φοιτητές και ανέργους)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6981347381