ΜΟΥΣΙΚΗ

Με απόλυτη επιτυχία έπεσε η αυλαία του πρώτου Vinyl and Vintate Marketplace

Με απόλυτη επιτυχία έπεσε η αυλαία του πρώτου Vinyl & Vintage Marketplace που διεξήχθη στο Ωδείο Αθηνών το τριήμερο 29 Νοεμβρίου με 1 η Δεκεμβρίου.

Αρκετές εκατοντάδες άνθρωποι, όλων των ηλικιών, πέρασαν το κατώφλι της έκθεσης, φέρνοντας μαζί τους όλη τη θετική διάθεση που χρειαζόταν για να μείνει αυτή η εμπειρία αξέχαστη. Άνθρωποι που ήρθαν να αγοράσουν δίσκους βινυλίου απ’ όλα τα μουσικά είδη, σε τρομερά μεγάλη ποικιλία, να τσεκάρουν high end ηχοσυστήματα, συλλεκτικές αντίκες, jukebox, μοναδικά ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ, χειροποίητα είδη διακόσμησης, κόμικς.

Δοκίμασαν γευστικές και υγιεινές λιχουδιές, αλλά και δροσερά cocktail από το Big Mοuth, απόλαυσαν το εξαιρετικό dj set του Μιχάλη Δέλτα, αλλά και τις συναυλίες των Mama Sings Fire της ηθοποιού/τραγουδίστριας Πηνελόπης Αναστασοπούλου και των blues rockers Bag Of Nails. O Γιώργος Μουχταρίδης μετέδωσε ζωντανά την εκπομπή του στον Pepper 96.6 το Σάββατο, ενώ υπήρχαν dj set και από τους Νίκο Πετρουλάκη, Σωτήρη Ρουμελιώτη και Χάρη Βαρτζαμπετιάν. Παράλληλα στον χώρο, μπορούσε κανείς να κόψει και χειροποίητα βινύλια on the spot, από τη NuN Records, αλλά και να θαυμάσει την έκθεση με τις μοναδικές φωτογραφίες του Χρήστου Κισατζεκιάν από συναυλίες ελληνικών και διεθνών σχημάτων.

Ήδη, ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός για την επόμενη έκθεσης, της οποίας οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα, ενώ όσοι θέλουν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την συμμετοχή τους μπορούν να το κάνουν στο site του Vinyl and Vintage Marketplace.

www.vinylandvintage.gr

https://www.facebook.com/vinylandvintagemarketplace

https://www.instagram.com/vinylandvintagemarketplace

Διοργάνωση: www.changecreative.gr

Photos by: Azymmetry Pictures