Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου - Watkinson
ΚΑΠΟΥ ΟΠΑ

Μέρες παράξενες, οι Active Member έβγαλαν δικό τους ποτό

Δύσκολες στιγμές για το rap game, έρχεται μεγάλο μπιφ με ρετσίνα εναντίον σαββατιανού.

Όταν κάτι παράξενο σε πιάνει, μπορείς πλέον να κατεβάζεις δυο γουλιές βάμα κυνόροδων -κάτι σαν αγριοτριαντάφυλλο πρέπει να είναι- γιατί ο B.D. Foxmoor αποφάσισε να βγάλει στην αγορά το πρώτο δικό του(;) ποτό. Με ανακοίνωσή του στο Instagram, ενημέρωσε το λαό να σηκωθεί από mics, κονσόλες, γκραφίτι και να παραγγείλει «το πρώτο low bap απόσταγμα» εκεί έξω.

Εξηγεί βέβαια ο άνθρωπος ότι δεν φύτεψε κανά μποστάνι, δεν στήνει κανέναν αμπελώνα, αλλά το βγάζει με τη συνεργασία ενός παραδοσιακού αποστακτηρίου στην Τιθορέα και κοίτα να προλάβεις την τιμή γνωριμίας.

Αλλά wtf είναι το «low bap απόσταγμα»; Δηλαδή στην αρχαία κόντρα Active Member με TXC πώς θα πήγαινε το μανούριασμα, θα είχαν diss ποιο ρακόμελο έχει τη γεύση του δρόμου ή ποιου του αποστακτήριο φτύνει το καλύτερο αλκοόλ; Φτηνό χιούμορ, τόσος είμαι.

Εντάξει, μπορεί να κάνει και πλάκα ο B.D Foxmoor με αυτή την ταγκιά, μην τον αδικήσουμε. Επίσης, έξυπνη και η αναφορά στο κομμάτι «Η αλεπού του Βάλτου», αλλά δεν μπορούμε να σταματήσουμε να κάνουμε καμένες σκέψεις. Πόσο ωραίο μπιφ θα ήταν οι ραπάδες να αρχίσουν να ανταγωνίζονται και στην παραγωγή ρακόμελου ή ρετσινόλαδου, γενικά σε ποτά που συνοδεύουν μεζέδες και ψιψιψώνια; Και τι επικοί στίχοι θα έβγαιναν από εκεί μέσα αν έμπαιναν στο rap game και άλλοι μεγαλύτεροι παίκτες, «Ούζο 12» εναντίον κτήματος Λαζαρίδη πχ.

Καταλαβαίνεις ότι αυτή η σειρά σκέψεων είναι ατελείωτη, δεν οδηγεί πουθενά, μόνο στην τρέλα. Το θέμα είναι ότι ακόμα δεν μπορούμε να πούμε για όλους έχει ο Θεός, οπότε μάλλον πρέπει να κάνεις γρήγορα την κίνησή σου να προλάβεις κανά μπουκαλάκι.

Καλώς ήρθες παράξενε στον αμπελώνα του -ούτε μισό αξιοπρεπές αστείο δεν αξιώθηκα, σόρι και γι’ αυτό.