ΒΙΒΛΙΟ

Μετέχνιο, Κυρίως τα Γραπτά: Η θρυλική ομάδα κυκλοφορεί το πρώτο της βιβλίο

To Μετέχνιο, η θρυλική ομάδα που βρίσκεται πίσω από το Hey Panos, κυκλοφορεί το πρώτο της βιβλίο.

Στο Μετέχνιο, Κυρίως τα Γραπτά θα μάθετε τι απέγινε ο Hey Panos, 12 βαριά χρόνια μετά την viral επιτυχία του, αλλά και τι οδήγησε τον μαθητή βιολιού στη χίπικη παρέα της παραλίας του Λεύτερος όπως το πουλί. Θα ζήσετε τις τελευταίες, ταραγμένες στιγμές του Κρίττωνα Κακάβουρα˙ θα απολαύσετε ραδιοφωνικό θέατρο, την αριστοφανική πρόζα του Ιπποκράτη Πλέριου και τα παραμύθια για υποψιασμένους μπόμπιρες της Πέρρης Σταφύλη˙ θα υπομείνετε μαζί με το Νίκο τις σόλο καλοκαιρινές του διακοπές μετά από (ακόμα) μία αποτυχημένη εμφύτευση μαλλιών˙ θα διαβάστε Άρλεκιτ, μια Πρωτοχρονιάτικη ιστορία και ένα πολυσέλιδο νουάρ με κότες˙ θα φάτε στου Μπουρνόβα το Ραβαΐσι και θα αφεθείτε στη μαγεία του φαινομένου Λέπουρα.

Η έκδοση αυτή είναι μία ανθολογία με τα γραπτά του Μετεχνίου και νέες, αδημοσίευτες ιστορίες με σχεδόν πρωτότυπη έγχρωμη εικονογράφηση, κοντολογίς το καλλιτεχνικό γεγονός της χρονιάς.

Ντόναλντ και άλλα παλαβά!

Το Μετέχνιο είναι μια ομάδα φίλων που ξεκίνησε το 2008 στην Αθήνα. Γράφει κείμενα και κάνει βίντεο. Ανάμεσα στις δεκάδες μικρού/μεσαίου ταινίες της βρίσκεται το viral YouTube sensation Hey Panos, το λαογραφικό mockumentary Τόπων Μύστες και το μουσικό δράμα Φαντάζιο. Μέσα στα χρόνια το Μετέχνιο έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό είδος εκλεκτικού χιούμορ, ανίερου και αναπάντεχα χαζού, καθιερώνοντας τον όρο «μετεχνιακό» και αποκτώντας μία βάση φανατικών φίλων. Τα μέλη του είναι οι: Αντώνης Αθανασόπουλος, Κωνσταντίνος Ανδρίκουλας, Κατερίνα Κολοβού, Πάνος Κυδώνης, Χρήστος Λέπουρας και Μυρτώ Τραμπλ.

Περισσότερες πληροφορίες:
YouTube: Μετέχνιο – Metexnio
Facebook: Μετέχνιο, Instagram: metexnio

Τη διανομή του βιβλίου έχουν αναλάβει οι:
Εκδόσεις του Εικοστού Πρώτου Ζαλόγγου 9, Εξάρχεια, 10678 – Τηλ.: 210 3800 520
Ε-mail: [email protected]

Εκδόσεις Χρονικο Ταϋγέτου 21 Κυψέλη 11255 Τηλ.: 210 2234 031 –
E-mail: info@chronico – Site: www.chronico.gr