SUICIDE SQUAD

Μήπως καταλάβαμε ποιον θα παίξει ο Scott Eastwood στη ‘Suicide Squad’;

Από τις θεωρίες που προέκυψαν μετά το κάστινγκ του Scott Eastwood για το ‘Suicide Squad’, η πιο πρόσφατη παίρνει τα thumbs up μας.

Πολύ κόσμο έχει μαζέψει γενικώς το αντι-ηρωικό παρεάκι του ‘Suicide Squad’ που έφτιαξε η DC για να αντιμετωπίσει τον Joker, οπότε θα ήμασταν ψεύτες εάν σας λέγαμε ότι το όνομα του Scott Eastwood ήταν αυτό που μας τράβηξε την προσοχή όταν ανακοινώθηκε.

O γιος του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη έχει φτιάξει ένα πολύ καλό προγραμματάκι για την επόμενη διετία, με την αρχή να γίνεται με το ‘Suicide Squad’, πριν συνεχίσει με το ‘Snowden’ του Oliver Stone, το ‘Live By Night’ του Ben Affleck, το ‘Fast 8’ και το ‘Pacific Rim: Maelstrom’. Με τις μετοχές του να ανεβαίνουν λοιπόν, είναι λίγο μυστήριο που ο χαρακτήρας του έχει ονομαστεί ως “πολύ σημαντικός”, αλλά αρνούνται να πουν παραπάνω γι’ αυτόν πέρα από τα “GQ” αρχικά του του και την ιδιότητά του ως Υπολοχαγός του αμερικανικού στρατού. Πολλή μυστικότητα για ένα όνομα που δεν υπάρχει πουθενά στα κομιξοαρχεία της DC.

Αρχικά είχε ακουστεί ότι μπορεί να έπαιζε τον Nightwing, βλέπε τον πρώην Robin του Batman ονόματι Dick Grayson, αλλά χωρίς να μπορεί ακριβώς να απορριφθεί κάτι τέτοιο μιας που περισσότερες πληροφορίες δεν έχουμε ούτως ή άλλως, δεν υπάρχει τίποτα που να στηρίζει τη συγκεκριμένη θεωρία μέχρι στιγμής. Και κάπου εδώ έρχεται το Newsarama να ψάξει λίγο παραπάνω στα θαμμένα πρότζεκτ της DC και προτείνει κάτι που δε φαίνεται καθόλου απίθανο.

Μια φορά κι έναν καιρό, ο David S Goyer, σεναριογράφος και παραγωγός του ‘Batman v Superman: Dawn of Justice’, είχε δουλέψει πάνω σε ένα πρότζεκτ που δεν είδε ποτέ τελικά το φως του ήλιου, αλλά μοιάζει περίεργα πολύ στο κόνσεπτ της μεγάλης ταινίας του Αυγούστου. Στο ‘Green Arrow: Escape from Super Max’ όπως θα λεγόταν εκείνη η ταινία, ο άδικα καταδικασμένος σε φυλάκιση τοξοβόλος της DC, Oliver Queen, θα έκανε την απόπειρα να αποδράσει από μία φυλακή με metahumans. Σαν πολύ δε μοιάζει με το background του ‘Suicide Squad’;

Ο Richard Suckle, ένας από τους παραγωγούς της ταινίας, είπε χαρακτηριστικά σε μία επίσκεψη που έγινε στα σετ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων:

Είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της ταινίας και δουλεύει απευθείας με τον Colonel Flag στην αποστολή. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος που μπορώ να το περιγράψω

Και μετά ξεκινάνε τα καλά και ύποπτα.

Ο χαρακτήρας του υπήρχε κατά κάποιον τρόπο, μετά δε θα υπήρχε στην ταινία, και μετά ο David [Goyer] ήθελε να τον επαναφέρει

Υπήρχε ήδη κατά κάποιον τρόπο; Χμ.

Όταν ο Suckle ρωτήθηκε αν το “GQ” είναι κωδικός για κάποιον ήδη υπαρκτό χαρακτήρα της DC, η απάντηση ήταν “Μπορεί. Ίσως.”, φράση που έρχεται σε αντίθεση με το ρεπορτάζ του Collider στο σετ που έλεγε ότι “Ο Scott Eastwood παίζει έναν πεζοναύτη που παίρνει μέρος στη βασική αποστολή μαζί με την Suicide Squad και όχι χαρακτήρα από τα κόμικ”.

Πώς θα σας φαινόταν ο Eastwood ως Green Arrow;