ΕΞΟΔΟΣ
SPONSORED

Μια κινηματογραφική εμπειρία όπως θα θέλαμε όλοι να είναι

Με τη βοήθεια της Coca-Cola Χωρίς Ζάχαρη και Χωρίς Καφεΐνη κάναμε ένα διάλειμμα στην καθημερινότητα. Από εκείνα τα διαλείμματα που θες να κάνεις ξανά και ξανά.

Μία κινηματογραφική ταινία έχει τη μαγική ιδιότητα να σε κάνει να αποδράς από την καθημερινότητά σου. Λίγα λεπτά μέσα στην ταινία και το μυαλό σου ξεχνιέται και ξαφνικά γίνεσαι μέτοχος αυτού που γίνεται στην οθόνη. Μια βουτιά στο ποπ κορν ή μια γουλιά από την αγαπημένη σου Coca-Cola είναι η μόνη επαφή με τον πραγματικό κόσμο εκτός οθόνης.

Το πόσα λεπτά θα πάρει στον καθέναν από εμάς να μπει σε αυτό το κινηματογραφικό state εξαρτάται. Από τη διάθεσή, το περιβάλλον, την ιδιοσυγκρασία του καθενός. Αλλά εκεί που νόμιζα ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να μπω στο mood ήταν να ξεκινήσει η ταινία και να αρχίσω να ταξιδεύω στο στόρι της, ήρθε μία εμπειρία διαφορετική από τις άλλες. Μία εμπειρία η οποία με έκανε να αφεθώ από τη στιγμή που πέρασα την πόρτα του κινηματογράφου και πήρα στα χέρια μου το golden ticket.

Αυτή τη χρονιά η Coca-Cola Χωρίς Ζάχαρη και Χωρίς Καφεΐνη δημιουργεί την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία στις Gold Class αίθουσες των Village Cinemas. Και στην πρώτη εμπειρία είχα την τύχη να είμαι εκεί παρέα με την Μαριλέλλα Αντωνοπούλου από το LadyLike.

Για να παρακολουθήσουμε μία ταινία στην άνεση των καθισμάτων της Gold Class αλλά ακόμα σημαντικότερα, παρέα με την διαχρονική γεύση Coca‑Cola, αλλά χωρίς ζάχαρη και χωρίς καφεΐνη.

Παρέα με το golden ticket στην είσοδο, πήραμε και ένα γυάλινο μπουκάλι Coca-Cola Χωρίς Ζάχαρη και Χωρίς Καφεΐνη, για τους φίλους Zero Zero. Αυτό το εμβληματικό μπουκάλι το οποίο κουβαλά πάνω του μία ιστορία δεκαετιών αλλά χαρίζει την ίδια απόλαυση κάθε μα κάθε φορά που το κρατάς στο χέρι. Και μάλιστα σε μία εκδοχή χωρίς ζάχαρη και χωρίς καφεΐνη ώστε να πεις κι εσύ ότι ποτέ δεν είναι αργά για να απολαύσεις την αγαπημένη γεύση της.

Χωρίς λοιπόν την έγνοια για το αν είσαι πολύ κοντά στην ώρα του ύπνου για να απολαύσεις μία Coca-Cola και όντας σε έναν χώρο όπως η Gold Class αίθουσα των Village Cinemas, είναι σαν να πατάς play στην ταινία πριν καν ξεκινήσει. Έβλεπα στα πρόσωπα των 30 ανθρώπων που είχαν κερδίσει και εκείνοι μία θέση σε αυτή την όμορφη εμπειρία, την ικανοποίηση και την ανυπομονησία για όσα είχαν να ζήσουν στην συνέχεια εντός της αιθούσης. Τόσο από την ταινία αλλά και από το υπέροχο μενού και το όμορφο δώρο που είχε ετοιμάσει η Coca-Cola για όλους εμάς.

Ο χρόνος πλέον μετρά αντίστροφα για την επόμενη κινηματογραφική εμπειρία. Ποτέ δεν είναι αργά να ανακαλύψεις και εσύ τη γεύση της. Ποτέ δεν είναι αργά για μια Coca-Cola Χωρίς Ζάχαρη και Χωρίς Καφεΐνη.