ΣΙΝΕΜΑ
SPONSORED

Μια μοναδική Morbius εμπειρία και ένα workshop για τους fans των comics σε περιμένουν στο Σπίτι της 24 MEDIA

Λίγες μέρες πριν από την επίσημη πρεμιέρα του Morbius στους κινηματογράφους, το OneMan δίνει την ευκαιρία σε 5 τυχερούς αναγνώστες να συμμετέχουν σε ένα μοναδικό comic workshop με host τον Μιχάλη Διαλυνά.  

Το Σπίτι της 24 MEDIA ανοίγει για ακόμη μια φορά τις πόρτες του για να υποδεχθεί 5 τυχερούς αναγνώστες του OneMan, οι οποίοι θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία. Αφορμή για το event στο House Twenty Four είναι η πρεμιέρα της ταινίας Mortbius από την Feelgood Entertainment στις 31 Μαρτίου. Ένας από τους πιο συναρπαστικούς χαρακτήρες της Marvel ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη με τον βραβευμένο με Όσκαρ Jared Leto να μεταμορφώνεται στον αινιγματικό αντιήρωα Michael Morbius και το OneMan το “γιορτάζει”. Δύο ημέρες νωρίτερα, στο Σπίτι της 24 MEDIA, οι φανς του ήωρα της Marvel θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα μοναδικό workshop.

Δείτε το trailer και συνεχίζουμε:

Οι 5 τυχεροί αναγνώστες που θα βρεθούν στο House Twenty Four θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα comic workshop που θα πραγματοποιήσει ο Μιχάλης Διαλυνάς.  Πρόκειται για έναν από τους πιο αγαπημένους εικονογράφους comics που ζει στην Αθήνα. Είναι ο συν-δημιουργός και εικονογράφος του THE WOODS, μαζί με τον James Tynion IV και του LUCY DREAMING με τον Max Bemis, στην Boom! Studios.

Τα τελευταία χρόνια δουλεύει ως ένας από του κεντρικούς σχεδιαστές στο TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES για την IDW μεχρι και το τεύχος ορόσημο 100. Αυτόν τον καιρό σχεδιάζει το τρίτο βιβλίο της σειράς YA φαντασίας, WYND, με τον Tynion IV, το οποίο είναι υποψήφιο φετος για το βραβείο καλύτερου comic στα βραβεία GLAAD (Gay & Lesbian Alliance Against Defamation). WoodenCrown.com

Με αφορμή, λοιπόν, την κυκλοφορία της ταινίας Morbius στους κινηματογράφους στις 31 Μαρτίου, o Μιχάλης Διαλυνάς θα ξεναγήσει τους καλεσμένους μας στον κόσμο των βαμπίρ και των comics. Σε ένα δίωρο διαδραστικό εργαστήριο, οι συμμετέχοντες θα φτιάξουν το δικό τους πρωταγωνιστικό χαρακτήρα, αντλώντας έμπνευση από τους βρικόλακες της λαϊκής παράδοσης, μέχρι τις πιο σύγχρονες αναπαραστάσεις τους. Στη συνέχεια, θα μυηθούν στα μυστικά της 9ης Τέχνης και θα φτιάξουν το δικό τους μικρό comic εμπνευσμένο από την ταινία.

Αν θέλεις να είσαι κι εσύ ένας από τους 5 τυχερούς αναγνώστες του OneMan που θα συμμετέχουν στο comic workshop, δήλωσε συμμετοχή, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής.