ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Milky Way: Μια λεσβιακή σκηνή ήταν αρκετή για να «σοκαριστεί» το ελληνικό ίντερνετ

Η Γιουλίκα Σκαφιδά και η Ξένια Ντάνια έδωσαν ένα παθιασμένο φιλί και μερικοί αναστατώθηκαν. Συμβαίνουν και αυτά το 2023.

Κάθε φορά που επιστρέφει με νέο επεισόδιο το Milky Way, η έκφραση «έριξε λάδι στη φωτιά» αποκτά μία επιπλέον δυναμική και ο τρίτος νόμος του Νεύτωνα για την δράση και την αντίδραση, χρησιμοποιείται πιο πολύ και από το emoji «χαχα» στο μέτριο αστείο που διάβασες στο group chat με τους φίλους σου.

Αν είστε από τα άτομα που τσεκάρουν σε real time τις αντιδράσεις στο X, τότε σίγουρα έχετε παρατηρήσει ότι οι χρήστες χωρίζονται -όπως συμβαίνει σε πολλές καταστάσεις- σε δύο στρατόπεδα: στο ένα επικρατεί ενθουσιασμός, στο άλλο δυσαρέσκεια και ενόχληση. Εντάξει, υπάρχουν και αυτοί που κρατάνε τις αποστάσεις τους, αλλά ποιος ασχολείται μαζί τους, το μόνο που κάνουν είναι να διαβάζουν τοποθετήσεις. Εμείς, δυστυχώς, ανήκουμε σε αυτή την κατηγορία.

Την Πέμπτη (23/11), όπως συμβαίνει κάθε Πέμπτη το τελευταίο διάστημα, μια μερίδα του τηλεοπτικού κοινού αναστατώθηκε από τη σειρά του Βασίλη Κεκάτου και αυτή τη φορά, γιατί πέρασε μπροστά από τα μάτια τους μια λεσβιακή ερωτική σκηνή. Μιλάμε για μεγάλο σοκ, πρώτη φορά ξανασυμβαίνει.

Στη σκηνή αυτή, λοιπόν, η Ελένη την οποία υποδύεται η Γιούλικα Σκαφιδά, έρχεται πολύ κοντά με τη Μύριαμ (Ξένια Ντάνια), τόσο κοντά που -λίγο νερό ρε παιδιά, δεν αισθάνεται καλά ο κύριος στον 4ο- προέκυψε μία σωματική επαφή. Βέβαια, βέβαια, συμβαίνουν κι αυτά στο σκοτεινό 2023.

Οι δύο συναδέλφισσες συναντήθηκαν στα αποδυτήρια της φάμπρικας όπου εργάζονται και η Μύριαμ, έτσι καλή που είναι, έδειξε στην Ελένη μια κρέμα χεριών την οποία, δυστυχώς, δεν θα βρείτε στα καταστήματα που θα περιμένετε τρεις ώρες στην ουρά για να ξοδέψετε τα χρήματά σας. Black Friday θέλατε. Ευτυχώς, τελειώνει και αυτός ο μήνας, θα πληρωθείτε σε λίγες μέρες.

Η τριβή, που λέτε, τις έφερε ακόμη πιο κοντά με αποτέλεσμα (ωχ!) να μοιραστούν ένα παθιασμένο φιλί. Η Ελένη πάτησε απότομα φρένο όμως και το διέκοψε. Ενδοιασμό το λένε. Γιατί βρε Ελένη μου;

Φυσικά, οι ειδικοί του X δεν ήθελαν και πολύ, πήραν αμέσως θέση. Δεν είναι η πρώτη φορά, δεν θα είναι και η τελευταία. Σαν τις αντιδράσεις για την γκέι σκηνή, βέβαια, δεν έχει. Είστε έτοιμοι να περάσουμε στις αντιδράσεις; Ωραία, θα ξεκινήσουμε με την αγαπημένη μας.

 

Τα λέμε την επόμενη Πέμπτη. Να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο και μακριά από την κακοκαιρία Alexis, είδατε τι έγινε στον ΣΥΡΙΖΑ.