ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Μόνο Gus Fring! Καθοδόν νέα σειρά που θα βασίζεται στο ‘Breaking Bad’

Ο Gus Fring θα παρουσιάσει τη νέα σειρά που θα επιχειρήσει να συνδέσει γεγονότα και χαρακτήρες του 'Breaking Bad' και του 'Better Call Saul' με τον πραγματικό κόσμο.

Από το τέλος του Breaking Bad έχουν περάσει πολλά χρόνια. Φαίνεται όμως ότι ακόμα δεν μπορούμε να το ξεπεράσουμε. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, η εμβληματική σειρά του AMC επιστρέφει. Είτε με το εκπληκτικό ‘Better Call Saul’ που σε κάνει να απορείς αν όντως έιναι ακόμα καλύτερο είτε με το ‘El Camino’ είτε πλέον με το ‘The Broken and The Bad’. Ναι, δεν είναι κάτι που χάσατε. Είναι κάτι που αναμένουμε όλοι μαζί.

Περί τίνος πρόκειται; Eίναι μια νέα σειρά-ντοκιμαντέρ την οποία θα παρουσιάζει ο Giancarlo Esposito. Μέσω αυτής ο παρουσιαστής θα πιάνει σημαντικές στιγμές του ‘Breaking Bad’ αλλά και του ‘Better Call Saul’ και θα τις συνδέει με τελείως πραγματικές ιστορίες. Ιστορίες που συνέβησαν στον τελείως πραγματικό κόσμο. Όχι στο σύμπαν του Breaking Bad.

Πιο συγκεκριμένα και για να σας το δώσουμε με το Δελτίο Τύπου του. Το ‘Τhe Broken and the Bad’ είναι “εμπνευσμένο από αξιομνημόνευτους χαρακτήρες, καταστάσεις, θέματα του ‘Breaking Bad’ και του ‘Better Call’ Saul και επικεντρώνεται σε πραγματικές ιστορίες που λειτουργούν ως αντανάκλαση της μυθοπλασίας των δύο σειρών”.

Ο Esposito, οκ ας τον πούμε και Gus Fring, θα είναι ο παρουσιαστής της σειράς. Θα προσπαθεί ως τέτοιος να ανιχνεύσει στοιχεία που αφορούν την ψυχολογία του εγκληματία, την τεράστια οικονομία γύρω από τα ναρκωτικά κτλ. Αν θέλετε έχουμε και ένα παράδειγμα. Η σειρά θα ασχοληθεί, όπως ξέρουμε, σε ένα από τα επεισόδιά της με μια πόλη στην Αμερική. Τη μόνη στην οποία μπορούν να ζήσουν με γαλήνη και χωρίς καμία ανησυχία όλοι εκείνοι οι οποίοι έχουν ευαισθησία στα ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Ή έτσι νομίζουν τέλος πάντων. Όλοι δηλαδή οι Chuck αυτού του κόσμου. Όποιος έχει δει ‘Better Call Saul’ ξέρει. Οι υπόλοιποι οφείλετε να μάθετε. Δεν θα χάσετε.

Η web-series θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Ιουλίου στο AMC.

Έξι μήνες και μία καραντίνα αργότερα, το POP για τις Δύσκολες Ώρες διαλέγει τις 30 καλύτερες από τις ταινίες που πρόλαβαν να βρουν τον δρόμο τους στις αίθουσες, αλλά και τις ταινίες που έγιναν διαθέσιμες εν μέσω πανδημίας μέσω streaming.