ΣΙΝΕΜΑ

Morbius trailer: Ο Jared Leto γίνεται βρικόλακας και συνδέεται με τον Spider-Man της Marvel

Τα δύο σύμπαντα του Spider-Man συνδέονται και επισήμως.

O Morbius είναι ένας από τους λιγότερο γνωστούς χαρακτήρες στο ρόστερ της Marvel, οπότε ας τον πάρουμε από την αρχή.

Ο Δρ. Michael Morbius ήταν ένας βιοχημικός που έψαχνε θεραπεία στην πολύ σπάνια ασθένεια του αίματός του, στην προσπάθειά του όμως μετέτρεψε τον εαυτό του κατά λάθος σε υπερδύναμο βρικόλακα. Ουπς!

Ο χαρακτήρας εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Amazing Spider-Man #101 το 1971 και τώρα έρχεται στη μεγάλη οθόνη με πρωταγωνιστή τον Jared Leto. Δες το τρέιλερ αμέσως τώρα και συνεχίζουμε:

Πλάι στον Leto θα δούμε τον Matt Smith (Doctor Who, The Crown) στον ρόλο του εγκληματικού βρικόλακα Loxias Crown, τον Jared Harris σε ρόλο μέντορα και την Adria Arjona ως Martine Bancroft, την αρραβωνιαστικιά του Morbius. Και ναι, αυτός ήταν ο Michael Keaton ως Vulture, οπότε το Spider-Man σύμπαν της Sony συνδέεται και επισήμως με το Spider-Man σύμπαν της Marvel.

Το ‘Morbius’ θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Ιούλιο.

***

Παρέα με έναν απολαυστικά απολογητικό Μάκη Παπασημακόπουλο, αναλύουμε τη φιλμογραφία του Rian Johnson. Τι άλλαξε το ‘Rise of Skywalker’ ως προς την αντιμετώπισή μας στο ‘Last Jedi’; Σε τι φάση βρίσκεται η τριλογία Star Wars που έχει συμφωνήσει να κάνει και, τελικά, θέλουμε να τη δούμε ή όχι;