ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΑΓΑΠΗΣ

Μουσικές Αγάπης: O Γιάννης Μπουρούσης και το αίνιγμα του ‘τρίτου αδελφού’ της οικογένειας Διονυσίου

Η συνάντηση Γιάννη Μπουρούση - Στέλιου Διονυσίου για τις Μουσικές Αγάπης και το The 'Unplagued' Concert συνοδεύτηκε από επικές ατάκες εκατέρωθεν.

Από το Λας Πάλμας της Ισπανίας ο Γιάννης Μπουρούσης, από την Αθήνα ο Στέλιος Διονυσίου: Ο ένας έμπειρος σέντερ με διακρίσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη, ενώ ο δεύτερος με θρυλικές παρουσίες και παραστάσεις σε μια σπουδαία οικογένεια του λαϊκού τραγουδιού. Η συνάντηση τους στις ‘Μουσικές Αγάπης’ ήταν αναμφίβολα ξεχωριστή.

Ο Στέλιος Διονυσίου τραγούδησε ‘Θα Τη Χωθώ σε Κάποιο Μπαρ’, τιμώντας τον θρυλικό συνθέτη Μάριο Τόκα, ενώ ο Γιάννης Μπουρούσης αποκάλυψε πως κάθε μέρα που ξυπνάει στην Ισπανία, ακούει παλιά λαϊκά τραγούδια, ενώ εξέφρασε και τους έντονους ενδοιασμούς του για την επανεκκίνηση της αγωνιστικής δράσης στο ισπανικό μπάσκετ και όχι μόνο.

Αν υπήρχε όμως μια ατάκα του Γιάννη Μπουρούση που μας άφησε άφωνους ήταν όταν αποκάλυψε πως είναι ‘φαν του τρίτου αδελφού’ της οικογένειας Διονυσίου, χωρίς να αναφέρει το όνομα του.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχει τρίτος αδελφός στην οικογένεια Διονυσίου: Ο Διαμαντής Διονυσίου ζει μόνιμα στην Αμερική και δεν ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι. το πώς κατάφερε και τον άκουσε να τραγουδάει ο Γιάννης Μπορούσης θα παραμείνει αίνιγμα.

Κάνε Δωρεά: IBAN GR8901000230000002341216317