ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

‘Narcos’ τρέιλερ: Η 2η σεζόν μυρίζει μπαρούτι και εκδίκηση

Το τρέιλερ για τη 2η σεζόν του αγαπημένου δράματος του Netflix, μας προετοιμάζει για την επόμενη πράξη ενός επικίνδυνου παιχνιδιού.

Ακόμα κι αν ήξερες την ιστορία του Pablo Escobar, η πρώτη σεζόν του ‘Narcos’ – ειδικά στα τελευταία της επεισόδια – είχε την εκπληκτική δυνατότητα να σε εκπλήσσει. Κυρίως με αυτόν τον τρόπο που σου λέει στ’ αυτί ότι, δεν μπορεί να συνέβησαν αυτά στην πραγματικότητα βρε παιδί μου, πολύ θα τα έχουνε φουσκώσει.

Όχι όμως, ο Escobar ακόμα και στη φυλακή όταν μπήκε, το είχε κάνει τσιφλίκι του. Αν κρίνουμε από το τρέιλερ του επερχόμενου κύκλου όμως, όχι μόνο δεν του έφτανε που το είχε κάνει american bar, αλλά δεν έχει και κανένα σκοπό να κρατήσει χαμηλό προφίλ τώρα που δεν είναι κλεισμένος πια σε πολυτελές resort τέσσερις τοίχους.

“Oh Mama, I’m in fear for my life from the long arm of the law” όμως τραγουδάνε οι Styx όσο εμείς βλέπουμε τα μίντια να ανακοινώνουν τα νέα της απόδρασής του, οπότε ίσως το χέρι του νόμου να τον φτάσει γρηγορότερα απ’ όσο νομίζουμε. Όχι όμως πριν πάρει και πολλούς άλλους στον πάτο μαζί του πρώτα.

Γιατί “Pablo Escobar  is to be respected”.

* Η 2η σεζόν ‘Narcos’ κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου.