ΜΟΥΣΙΚΗ

Νέο άλμπουμ για τους The Who, μετά από 13 χρόνια

Φέτος έχουμε πολλές θρυλικές ροκ επιστροφές.

Oι Τhe Who μετρούν 50 έτη από την ίδρυσή τους και εξακολουθούν να απολαμβάνουν το status ενός από τα καλύτερα rock groups στην ιστορία της μουσικής.

Οι The Who επιστρέφουν με νέο δίσκο, μετά από 13 χρόνια. Ο δίσκος τιτλοφορείται απλά ως ‘WHO’ και περιλαμβάνει 3 τραγούδια που έχουν ήδη γίνει διαθέσιμα τους προηγούμενους μήνες, ‘BALL & CHAIN’, ‘ALL THIS MUSIC MUST FADE’ και ‘I DON’T WANNA GET WISE’, μαζί με άλλα 8 ακόμη κομμάτια.

Η νέα ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του θρυλικού ροκ συγκροτήματος ηχογραφήθηκε στο Λονδίνο και στο Λος Άντζελες την άνοιξη και καλοκαίρι του 2019. Στην παραγωγή συναντάμε τους Pete Townshend, D. Sardy & Dave Eringa.

Βασικοί συντελεστές φυσικά του νέου άλμπουμ είναι τα μέλη των ‘The Who’, ο τραγουδιστής Roger Daltrey και ο κιθαρίστας & συνθέτης Pete Townshend που συνεργάστηκαν και δημιούργησαν νέο υλικό με τον επί πολλά χρόνια drummer τους Zak Starkey και τον μπασίστα τους Pino Palladino.

Ο τραγουδιστής των The Who, Roger Daltrey, χαρακτηρίζει τη δισκογραφική τους επιστροφή ως ότι πιο δυνατό έχουν κάνει μέχρι στιγμής από το ‘Quadrophenia’ το 1973.