Cr. Courtesy of Netflix © 2022
ΛΙΣΤΕΣ

Netflix Top 10: Αυτές τις ταινίες και σειρές βλέπουν όλοι αυτή τη στιγμή

Αυτή την εβδομάδα η Wednesday Addams φτάνει στο Νο.1 του Netflix χορεύοντας, σε σκηνοθεσία Tim Burton.

Το Netflix είχε ήδη γίνει μέρος της καθημερινότητας χιλιάδων νοικοκυριών, αλλά τη χρονιά του lockdown απέκτησε ακόμη μεγαλύτερη θέση στη ζωή μας. Δυστυχώς η πανδημία μάς στέρησε τελικά κάποιες από τις αγαπημένες μας σειρές που είχαν ήδη ανανεωθεί, αλλά ο κατάλογος συνεχίζει και μεγαλώνει.

Αυτή την εβδομάδα η Wednesday Addams φτάνει στο Νο.1 του Netflix χορεύοντας, σε σκηνοθεσία Tim Burton.

ΣΕΙΡΕΣ:

#5 Manifest: Season 4

Άλλο ένα wannabe Lost. Μεχ.

#4 Elite: Season 6

Η πρώτη σεζόν του Elite χωρίς κανένα από τα ορίτζιναλ μέλη του καστ, άρα και τις περισσότερες απαιτήσεις: Να δώσει ακόμα περισσότερο πόνο με το δράμα και το σεξ, και να μας πείσει για όλους τους νεοφερμένους.

#3 The Crown: Season 5

Φτάσαμε πια στα ‘90s και στη μεγαλύτερη μιντιακή πρόκληση που αντιμετώπισε ποτέ η βασιλική οικογένεια. Παρακολουθώντας τη φετινή σεζόν βέβαια δεν θα το ήξερες, είναι μακράν η πιο βαρετή ως τώρα.

#2 1899

Το 1899 του Netflix είναι μία σειρά τρόμου εποχής οκτώ επεισοδίων που θα ακολουθήσει Ευρωπαίους μετανάστες στην προσπάθειά τους να φτάσουν με πλοίο ως τη Νέα Υόρκη για να ξεκινήσουν μία νέα ζωή. Όταν όμως οι επιβάτες θα ανακαλύψουν ένα ακόμη πλοίο μεταναστών να πλέει ακυβέρνητο, το ταξίδι τους θα πάρει μια απροσδόκητη, εφιαλτική τροπή.

Από τους δημιουργούς του Dark που κάνουν και εδώ το ίδιο λάθος, να δίνουν τόση έμφαση γρίφο.

#1 Wednesday

Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό, αλλά το Wednesday είναι η πρώτη φορά που ο μεγάλος, αν και όχι πια στις δόξες του, Tim Burton ασχολείται με τα εμβληματικά καρτούν του New Yorker για την Οικογένεια Άνταμς. Η σειρά αφοσιώνεται στην αγαπημένη μας γκοθού, τη Wednesday, και έχει φανταστικό καστ: Jenna Ortega, Luis Guzman, Catherine Zeta-Jones, Gwendoline Christie.

Το υπόλοιπο Top 10 σειρών του Netflix: #10 Friends, #9 From Scratch, #8 Dead to Me, #7 One of Us Is Lying, #6 Blood Sex & Royalty

ΤΑΙΝΙΕΣ:

#5 Slumberland

Ο Jason Momoa είναι ένας εκκεντρικός εγκληματίας που βοηθάει ένα τολμηρό ορφανό κορίτσι να ταξιδέψει στη χώρα των ονείρων, ώστε να βρει μία πολύτιμη πέρλα που θα εκπληρώσει τη μεγαλύτερη επιθυμία της – να επανενωθεί με τον νεκρό της πατέρα. Βασισμένο στο comic strip Little Nemo που έγραφε ο Winsor McCay στις αρχές του 20ού αιώνα και σκηνοθετημένο από τον Francis Lawrence των Hunger Games.

#4 Medieval

Εμπνευσμένο από την αληθινή ιστορία του Jan ika, ενός από τους μεγαλύτερους πολεμιστές στην ιστορία. Με Ben Foster, Matthew Goode και Michael Caine, τσέχικη παραγωγή, η μεγαλύτερη της χώρας ως τώρα.

#3 Lesson Plan

Πολωνική παραγωγή ‘90s ματσίλας.

#2 The Swimmers

Βασισμένο σε αληθινή ιστορία, το The Swimmers ακολουθεί το ταξίδι δύο νεαρών αδερφών που ξεκίνησαν ένα οδυνηρό ταξίδι ως προσφύγισσες από τον πόλεμο στη Συρία έως τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016, θέτοντας τόσο την καρδιά τους όσο και τις δεξιότητές τους στην κολύμβηση σε ηρωική χρήση από την κατεστραμμένη.

#1 The Noel Diary

Όταν ο υπερεπιτυχημένος συγγραφέας Jake Turner (Justin Hartley) επιστρέφει τα Χριστούγεννα στο πατρικό του ώστε να τακτοποιήσει τα περιουσιακά της εκλιπούσας μητέρας του. Εκεί θα ανακαλύψει ένα ημερολόγιο που μπορεί να κρύβει μυστικά για το δικό του παρελθόν και της Rachel (Barrett Doss), μίας ενδιαφέρουσας νεαρής γυναίκας με τη δική της ατζέντα. Μαζί θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι ώστε να αντιμετωπίσουν το παρελθόν τους και να ανακαλύψουν ένα μέλλον που είναι εντελώς απροσδόκητο.

Χριστουγεννιάτικη ρομαντική κομεντί του Netflix, ως τώρα έχετε καταλάβει πώς πάνε αυτές.

Το υπόλοιπο Top 10 ταινιών του Netflix: #10 Return to Christmas Creek, #9 The Wonder, #8 Falling for Christmas, #7 The Lost Patient, #6 Christmas on Mistletoe Farm