ΣΙΝΕΜΑ

Νύχτες Πρεμιέρας: Πανηγυρική έναρξη με την προβολή της ταινίας “Ψυχρός Πόλεμος”

Την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε πανηγυρικά η τελετή έναρξης του 24ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με την προβολή της ταινίας «Ψυχρός Πόλεμος», του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη, Πάβελ Παβλικόφσκι, παρουσία του ιδίου.

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ, κ. Λουκάς Κατσίκας καλωσόρισε τον σπουδαίο Πολωνό σκηνοθέτη και του προσέφερε τιμητικό βραβείο για την παρουσία και το έργο του.

 

Στην λαμπερή τελετή έναρξης παρευρέθηκαν η Υπουργός Πολιτισμού, κα Μυρσίνη Ζορμπά, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), κ. Κωνσταντίνος Μπιτζάνης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, κ. Βασίλης Κατσούφης, ο Διευθυντής στη Διεύθυνση Προώθησης (Hellas Film) του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου (ΕΚΚ), κ. Κωνσταντίνος Αϊβαλιώτης και ο Πρόεδρος του ΕΚΟΜΕ, κος Παναγιώτης Κουάνης.

 

Βρείτε ΟΛΟ το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ ΕΔΩ. (Τμήματα, Ταινίες, Ωρολόγιο, Κατάλογος, Παράλληλες Εκδηλώσεις).

Για περισσότερες πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με το 24ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες μαςwww.cinemagazine.gr και το www.aiff.gr.

Για εισιτήρια, πατήστε ΕΔΩ.