ΣΙΝΕΜΑ

Ο Adam Driver τα παίζει όλα για όλα στο νέο τρέιλερ του Ferrari

Ο Enzo Ferrari του Michael Mann θα πρέπει, πριν ανέβει στην κορυφή, να βιώσει πρώτα την καταστροφή.

Ο Adam Driver έχει γίνει, ως φαίνεται, ο go-to σταρ για να παίζει πλούσιους Ιταλούς επιχειρηματίες. Στο Ferrari του Michael Mann υποδύεται τον μεγιστάνα Enzo Ferrari, πίσω στο 1957, όταν πριν από τον αγώνα Mille Miglia ένα ελαστικό του αγωνιστικού αυτοκινήτου της εταιρείας έσκασε και εννέα θεατές πέθαναν κατά το ατύχημα. Ο ίδιος ο Ferrari και ο κατασκευαστής ελαστικών κατηγορήθηκαν για ανθρωποκτονία από αμέλεια, όμως η υπόθεση εν τέλει απορρίφθηκε.

Στην ιστορία της ταινίας, ο Enzo είναι ένας πρώην δρομέας της Formula 1, του οποίου οι μέρες δόξας έχουν μείνει πίσω του, καθώς αρχίζει να αντιμετωπίζει τη χρεοκοπία στο εργοστάσιό του μετά από 10 χρόνια στην επιχείρηση. Ο γάμος του Ferrari με τη Laura επηρεάζεται, ειδικά αφότου το ζευγάρι χάνει τον γιο του. Αντιμέτωπος με την τραγωδία παντού, ο Enzo αποφασίζει να κάνει all-in για τον παγκοσμίου φήμης ιταλικό αγώνα 1.000 μιλίων – αν τον κερδίσει, το παιχνίδι μπορεί να αλλάξει υπέρ του.

Στο τρέιλερ του Ferrari που θα δεις παρακάτω, οι φρικτές στιγμές που απαθανατίζονται σίγουρα υποδηλώνουν πως ο Enzo θα πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσει την καταστροφή πριν ανέβει στην κορυφή.

Το Ferrari θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 28 Δεκεμβρίου, από τη Feelgood.