ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ο Batman κι η Catwoman μάς μιλούν για τη σχέση τους στη νέα ταινία

Το OneMan εξασφάλισε ένα αποκλειστικό βίντεο των Robert Pattinson και Zoe Kravitz όπου μιλούν για τη χημεία των χαρακτήρων τους στο νέο φιλμ The Batman.

«Στην αρχή η Catwoman δεν τον θέλει καθόλου…»

«…ΝΑΙ ΚΑΛΑ

Ο Robert Pattinson κι η Zoe Kravitz φαίνονται να το απολαμβάνουν πραγματικά όλο αυτό το φετινό press tour για την κυκλοφορία του νέου Batman, και έχουν κάθε λόγο για αυτό. Αυτή νέα εκδοχή του ήρωα έρχεται με ανανεωμένο focus πάνω στους δύο χαρακτήρες και την ταραχώδη σχέση τους όλα αυτά τα χρόνια στην κομιξική παράδοση.

Η ταινία The Batman κυκλοφορεί στις αίθουσες από την Tanweer.

Στην ταινία του Matt Reeves (σκηνοθέτη του Cloverfield και του πολύ καλού Dawn of the Planet of the Apes), βλέπουμε έναν νεότερο από ποτέ Batman, μόλις στη δεύτερή του χρονιά σε μια Γκόθαμ βυθισμένη στη διαφθορά. Εκεί γνωρίζει την Catwoman, στο πλαίσιο μιας επιχείρησης κυνηγητού ενός επικίνδυνου σίριαλ κίλερ. Σταδιακά έρχονται πιο κοντά και η ανταγωνιστική τους σχέση μετατρέπεται σε κάτι πολύ πιο βαθύ και παθιασμένο.

Δεν είναι πολύ συχνό στις υπερηρωικές παραγωγές να βλέπουμε σχέσεις τόσο ξεκάθαρα βασισμένες στο πάθος και την ερωτική ενέργεια ανάμεσα σε δύο χαρακτήρες, οπότε χαιρόμαστε κι εμείς όσο κι οι δυο τους. Και τους παρακολουθούμε να μιλούν για την σχέση τους στην ταινία, σε μια βίντεο συνέντευξη που εξασφάλισε αποκλειστικά το OneMan.

Δείτε το βίντεο:

*Η ταινία The Batman κυκλοφορεί στις αίθουσες από την Tanweer.