ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

O Bruce Willis έχει κάτι να πει για τον Τζον Μακλέιν

Ο πρωταγωνιστής της σειράς ταινιών "Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει" εξηγεί γιατί επέστρεψε για 5η φορά.

 

Έχει σώσει την γυναίκα του από τρομοκράτες, έχει σώσει ένα αεροδρόμιο, τη Νέα Υόρκη, γενικά ο Τζον Μακλέιν είναι ήρωας περπατημένος. Είμαστε εξάλλου δηλωμένοι φαν της πρώτης ταινίας της σειράς . Τώρα ο Τζον Μακλέιν, ο απόλυτος ήρωας δράσης που ενσάρκωσε ο Bruce Willis, επιστρέφει για μια ακόμα φορά, αυτή τη φορά όμως σε μια αποστολή εκτός έδρας. Ο Μακλέιν πάντα είχε το χάρισμα να βρίσκεται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή, όμως τώρα το κακό παράγινε:

Η τελευταία περιπέτεια του Τζον θα τον αναγκάσει να ταξιδέψει μέχρι τη Ρωσία για να εντοπίσει τον γιο του, τον Τζακ (Τζέι Κόρτνεϊ) – με τον οποίο έχουν απομακρυνθεί τελευταία – και ο οποίος κρατείται στις φυλακές της Μόσχας. Η αποστολή όμως θα πάρει επικίνδυνη τροπή καθώς πατέρας και γιος θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αποτρέψουν μια ληστεία πυρηνικών όπλων, η οποία ενδεχομένως να προκαλέσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Καταλαβαίνεις τώρα. Μετρημένα πράγματα. Καθώς η δράση μεταφέρεται στη Ρωσία κι ο Τζον αποκτά γιο, ακούμε να μάθουμε τι έχει να πει ο ίδιος ο Bruce Willis για αυτή τη νέα κατεύθυνση της σειράς περιπετειών του διάσημου ήρωά του.

Το “Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει Σήμερα” είναι σε σκηνοθεσία John Moore και πρωταγωνιστούν οι Willis, Courtney και Sebastian Koch, που πρόσφατα γνωρίσαμε από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο “Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι”.

Η ταινία κυκλοφορεί σε DVD και blu-ray από την Odeon.