ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο J.J. Abrams αναλαμβάνει Michael Jackson

Οι τελευταίες μέρες του Βασιλιά της Ποπ έρχονται στη μικρή οθόνη με την υπογραφή του γνωστού παραγωγού και σκηνοθέτη.

Ήδη πολύ απασχολημένος είναι ο J.J. Abrams με την παραγωγή των  ‘Westworld’, ‘Roadies’, ‘Star Trek Beyond’, ‘Star Wars: Episode VIII’, ‘Half-Life’ και ‘Portal’, αλλά μόλις ανέλαβε ακόμα ένα πρότζεκτ γιατί προφανώς δεν έχει καμία ανάγκη να κοιμηθεί στο κοντινό μέλλον.

Ο λόγος γίνεται για τη μεταφορά του βιβλίου του Tavis Smiley ‘Before You Judge Me: The Triumph and Tragedy of Michael Jackson’s Last Days’ στη μικρή οθόνη, όχι ως ντοκυμαντέρ, αλλά ως σειρά. Το βιβλίο δεν είχε κυκλοφορήσει καν όταν έκλεισε η συμφωνία μεταξύ παραγωγού και συγγραφέα, αλλά μιας και Abrams με Smiley έχουν ήδη αρχίσει να δουλεύουν πάνω σε ακόμα ένα βιβλίο του δεύτερου με θέμα τον Martin Luther King Jr., τα πράγματα προφανώς κινήθηκαν σε συνοπτικές διαδικασίες.

Δεν έχουμε περισσότερα νέα για το καστ ή το συνεργείο που θα αναλάβει να φέρει σε πέρας το μεγάλο αυτό εγχείρημα, αλλά οι δουλειές του Abrams είναι πάντα καλές αισθητικά, οπότε έχουμε λόγους να είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει φυσικά και το αντικείμενο της σειράς, ειδικά από τη στιγμή που η παραφιλολογία για τον Jackson επισκίασε τα πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν το καλοκαίρι του 2009.

Με το ‘Before You Judge Me’ ήδη στα σκαριά, είσαι έτοιμος να κάνεις χώρο στο τηλεοπτικό σου πρόγραμμα;