ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Jace κι οι πληγωμένοι ελέφαντες

Δες το αποκλειστικό κλιπ από το πολυαναμενόμενο φιλμ “J.A.C.E.” που εξηγεί και τον τίτλο της ταινίας.

Για το “J.A.C.E.” του Μενέλαου Καραμαγγιώλη έχουμε ξαναμιλήσει, αλλά καθώς η ημερομηνία εξόδου της στις αίθουσες πλησιάζει, εξασφαλίσαμε κάποιες αποκλειστικές σκηνές που μας εισάγουν στο σύμπαν της ταινίας.

J.A.C.E. είναι το σύνδρομο του μπερδεμένου ελέφαντα, ο όρος για τα βίαια ζωά που μένουν ορφανά, που εγκαταλείπονται από τους γονείς τους και μεγαλώνουν συγχυσμένα, με απρόβλεπτες συμπεριφορές. Τι σχέση έχει αυτό με τον ήρωα της ταινίας;

Δες το παρακάτω αποκλειστικό απόσπασμα για να πάρεις μια ιδέα.

 

H ταινία αφηγείται την ιστορία του Jace, έναν θαρραλέο νέο μέσα σε έναν αφιλόξενο κόσμο, καθώς αναζητά το όνειρό του. Απέναντι σε ένα δίκτυο αδίστακτων παρανόμων αντιπαρατάσσει τη θέλησή του να ξεφύγει και υπερασπίζεται όλα όσα αγαπά. Η αθωότητα και η ευαισθησία του επιβάλλονται στη σκληρή πραγματικότητα και η ζωή γίνεται μια περιπέτεια πέρα από τα όρια.

Σκηνοθετεί ο Μενέλαος Καραμαγγιώλης (“Black Out”) στην επιστροφή του στη μεγάλη οθόνη και πρωταγωνιστούν οι Αλμπάν Ουκάζ, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Μηνάς Χατζησάββας, Χρήστος Λούλης, Αργύρης Ξάφης και Ακύλλας Καραζήσης.

 

*Το “J.A.C.E.” κυκλοφορεί στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου από την Audio Visual.