ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο James Wan καλείται να σώσει τον τηλεοπτικό MacGyver

Ο σκηνοθέτης των ‘Conjuring’ ετοιμάζεται για γενικό ρεκτιφιέ του πιλότου της επερχόμενης σειράς.

Έναν μόλις μήνα μετά την πρώτη μας γεύση από την αναβίωση του ‘MacGyver’ για το CBS, μπορούμε απλά να αφήσουμε το τρέιλερ στην μπάντα. Δεν ισχύει πια. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

Ότι το CBS δεν ήταν ικανοποιημένο με τον πιλότο του βετεράνου σκηνοθέτη David Von Ancken (‘Hell on Wheels’, ‘Californication’) και ζήτησε από τον James Wan, τον σκηνοθέτη των ‘Conjuring’, ‘Insidious’ και ‘Saw’, να κάνει το απαραίτητο makeover στο πρώτο επεισόδιο της σειράς. Μπορεί να φαίνεται περίεργη η ανάμειξη του τσάρου του τρόμου με το τηλεοπτικό πρότζεκτ, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται το όνομά του δίπλα σ’ αυτό του ‘MacGyver’.

Για την ακρίβεια ο Wan ήταν η αρχική επιλογή για τη σκηνοθεσία του πιλότου, αλλά χρειάστηκε να ακυρώσει λόγω υποχρεώσεων και είχε αντικατασταθεί από τον Von Ancken. Τώρα έρχεται να αντικαταστήσει τον Von Ancken σε μια κατάσταση που θυμίζει μουσικές καρέκλες. Όχι ότι θα μας ακούσετε ποτέ να παραπονιόμαστε για περισσότερο Wan.

Ο σκηνοθέτης περνάει την πιο δραστήρια περίοδο της επαγγελματικής πορείας του μετά την τεράστια εισπρακτική επιτυχία του με το ‘Furious 7’, την κυκλοφορία του ‘Conjuring 2’, την προετοιμασία για το ‘Aquaman’ και την παραγωγή για το επερχόμενο spin-off του ‘Conjuring 2’, ‘The Nun’ που μόλις ανακοινώθηκε, αλλά μιας και οι Jason Momoa και Amber Heard είναι απασχολημένοι με τα γυρίσματα της Justice League, βρήκε χρόνο και για ένα τηλεοπτικό εγχείρημα.

Από το παρακάτω βίντεο μπορούμε να κρατήσουμε τον Lucas Till (X-Men: Apocalypse) και τον George Eads (‘CSI’) και μόνο αυτούς, αφού απ’ ότι ακούγεται ολόκληρο το υπόλοιπο καστ θα αλλάξει εξ ολοκλήρου.