ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Larry David βρήκε τον πιο Larry David τρόπο για να παρηγορήσει τη χωρισμένη κόρη του

«ΕΛΑ, ΡΕ CAZZIE! ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΑΝ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ!».

Η Cazzie David είναι η κόρη του Larry David. Γι’ αυτό και προφανώς θα ονόμαζε το επερχόμενο βιβλίο της ‘No One Asked For This’.

Μιλώντας στους Los Angeles Times στο πλαίσιο του προφίλ που έκαναν για τη David, μία κωμικό, ηθοποιό και συγγραφέα που παραδέχεται αφοπλιστικά ότι οφείλει την καριέρα της στον νεποτισμό, ο δημιουργός των ιστορικών ‘Seinfeld’ και ‘Curb Your Enthusiasm’ εξήγησε πως είχε καταλάβει από νωρίς ότι η κόρη του είχε κληρονομήσει το άγχος και τη νευρικότητά του. Στην πορεία θα διαπίστωνε πως ευτυχώς είχε κληρονομήσει και την αίσθηση του χιούμορ του, άρα είχε τουλάχιστον ένα καλό εργαλείο για να την αντιμετωπίζει.

Στο ‘No One Asked For This’, η David καταγράφει την εμπειρία της ως νεαρή γυναίκα το 2020 αλλά και την πολύ συγκεκριμένη εμπειρία του πώς είναι να μεγαλώνεις ως παιδί ενός πολύ διάσημου μπαμπά. Μέσα σε όλα μιλά για πρώτη φορά και για τη σχέση της με τον Pete Davidson, τον κωμικό του ‘Saturday Night Live’ που βαρεθήκαμε να βλέπουμε όσο ήταν αρραβωνιασμένος με την Ariana Grande. Στο διάστημα των δύο ετών που κράτησε ο δεσμός τους, εκείνη είχε πασχίσει όπως λέει να τον πείσει ότι τον αγαπάει πραγματικά και είχε μάλιστα σκεφτεί αρκετές φορές να τον χωρίσει, αλλά την κρατούσαν πίσω «απειλές αυτοτραυματισμού και αυτοκτονίας εξαιτίας ασήμαντων αφορμών» (ο Davidson έχει μιλήσει ανοιχτά για την ψυχική του ασθένεια και τις θεραπείες που ακολουθεί). Όταν τελικά τον χώρισε το μετάνιωσε δύο μέρες μετά, εκείνος όμως δεν τη δέχτηκε πίσω. Την ακριβώς επόμενη μέρα εθεάθη με τη Grande.

Αν κάπου εδώ αναρωτιέσαι πώς μπορεί να αντέδρασε ο πατέρας της σε όλο αυτό, ας πούμε πως ήταν απολύτως on brand για τον άνθρωπο που μας έχει εκπαιδεύσει να κάμπτουμε τον ενθουσιασμό μας. Σε όλη τη διάρκεια μιας πτήσης με προορισμό την αποφοίτηση της αδερφής της, η Cazzie έκλαιγε απαρηγόρητη στην αγκαλιά του μπαμπά της. Μέχρι εδώ καλά. Όταν έφτασαν στο ξενοδοχείο εκείνη χώθηκε στη μπανιέρα και συνέχισε να κλαίει μέχρι που την πήρε ο ύπνος. Θα ξυπνούσε όμως φοβισμένη όταν ο David άρχισε να την τραβάει από το κρεβάτι μπας και συνέλθει φωνάζοντας, «ΕΛΑ, ΡΕ CAZZIE! ΕΔΩ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΑΝ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ!».

Εάν χρειάζεσαι κι εσύ λίγο tough love για να μείνεις σπίτι τώρα στο lockdown, έχεις κι εσύ ένα μήνυμα από τον Larry David: