ΣΙΝΕΜΑ

O Mark Ruffalo αποκαλύπτει το νέο λουκ του Thor

Αυτή και το μαλλί θα σε βάλει να κόψεις.

Ακόμα δεν πρόλαβε να πάει καλά-καλά στην Αυστραλία για τα γυρίσματα του ‘Thor: Ragnarok’ ο Mark Ruffalo και σηκώνεται να φύγει. Που πας Mark και νομίζαμε ότι θα είχες πολύ screentime; Τελοσπάντων, τουλάχιστον δεν έφυγε χωρίς δωράκια.

Όπως καταλαβαίνουμε και μόνο από τον τίτλο της επόμενης ταινίας – το Ragnarök είναι μία σειρά γεγονότων που σύμφωνα με τη σκανδιναβική μυθολογία θα φέρει τον θάνατο των θεών και αποτέλεσε την έμπνευση για ένα μεγάλο storyline που δημοσίευσε η Marvel το 2004 – τα πράγματα θα αγριέψουν επικίνδυνα για τον Thor.

Βάλε μέσα σ’ όλα και τον Grandmaster, τον μεγάλο κακό που θα υποδυθεί ο Jeff Goldblum με αδυναμία στις μονομαχίες μέχρι θανάτου, και καταλαβαίνεις γιατί το νέο λουκ του τσαντίλα θεού που πόσταρε ο Ruffalo στο Instagram του, χρειαζόταν να ανανεωθεί για να λέει ΕΡΧΟΜΑΙ.

Hemsworth in Full Thor3 Costume!!!

A photo posted by Mark Ruffalo (@markruffalo) on

#Thor3 On set behind the scenes. @chrishemsworth

A photo posted by Mark Ruffalo (@markruffalo) on

Η τελευταία μέρα του ηθοποιού στο σετ είχε επιπλέον στο πρόγραμμα σέλφι με τον σκηνοθέτη Taika Waititi και παιχνίδια με την Tessa Thompson που θα υποδυθεί τη Valkyrie.

Σκληρό μας το περιγράφει το αντίο τους, πάνω που μάθαινε πώς να κάνει το motion capture suit να φαίνεται κουλ το κορίτσι.

Laugh now, cry later.

A photo posted by Mark Ruffalo (@markruffalo) on

Ο Hulk θα πάρει κι αυτός μέρος στις μονομαχίες της ταινίας και μάλιστα με την πανοπλία που φορούσε στην ‘Planet Hulk’ ιστορία των κόμικ.

Με Cate Blanchett και Karl Urban να συμπληρώνουν το ήδη δυνατό καστ, θα πούμε ευτυχώς που δε μας χωρίζει και τόσος δα καιρός μέχρι την πρεμιέρα του ‘Ragnarok’ στις 3 Νοεμβρίου του 2017.