ΣΙΝΕΜΑ

Ο Michael B. Jordan ίσως είναι ο επόμενος Superman

Λένε πώς ο Henry Cavill κρεμάει την κάπα και εκείνος απαντά με μυστήριο ποστ.

Σύμφωνα με το Deadline, την πηγή των πηγών για τα νέα του Hollywoo, o Henry Cavill aka το πιο λαμπρό μουστάκι της Justice Laegue θα αποχαιρετήσει τον ρόλο του Superman για πάντα και τη θέση του θα πάρει ο Michael B. Jordan. Yassssss.

Ακόμα και αυτό όμως να γίνει, θα αργήσει αρκετά, γιατί το στούντιο δίνει προτεραιότητα στη Supergirl.

Έχουμε όμως ήδη τις πρώτες αντιδράσεις από την πλευρά Cavill.

View this post on Instagram

Today was exciting #Superman

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill) on

Ναι, καλά δεν καταλάβατε τίποτα. Ο Henry Cavill, που btw έχει φοβερή ομοιότητα με τον Μύρωνα Στρατή, πόσταρε ένα βιντεάκι στο ίνστα που φοράει μπλούζα Krypton, κρατάει μια κούκλα Superman, γράφει κάψιο “Today was exciting #Superman” και όλα αυτά υπό τον ήχο γνωστού κλασικού βαλς σε σύνθεση Johann Strauss με την προσθήκη γαβγίσματος σκυλιών. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει χιούμορ με την κατάστασή του ο Cavill. Πριν λίγο καιρό είχε κάνει βίντεο και για το μουστάκι του, το οποίο αυτόν τον καιρό απολαμβάνουμε στη μεγάλη οθόνη στο ‘Mission Impossible – Fallout’.

Εκπρόσωπος της Warner μίλησε κανονικά, αλλά διπλωματικά, οπότε πάλι δεν βγαίνει συμπέρασμα, και είπε ότι παρόλο που δεν έχει παρθεί ακόμα κάποια απόφαση για το μέλλον του Superman, οι σχέσεις τους με τον Cavill είναι μια χαρά.

Τώρα είναι/δεν είναι αλήθεια όλα αυτά, μην βιαστείτε να τον λυπηθείτε, γιατί μόλις πριν λίγες μέρες επιβεβαιώθηκε ότι θα πρωταγωνιστήσει στο ‘ The Witcher’, που σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας/σας/τους θα είναι το επόμενο ‘Game of Thrones’.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Sean Connery και Σταύρος Παράβας: 25 εμβληματικά μουστάκια του σινεμά
Game of Thrones για το Game of Thrones: Ποιες σειρές διεκδικούν τον θρόνο