ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Moa Bones έρχεται στην Τεχνόπολη

Ο Moa Bones θα μας παρασύρει σε ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι με συνοδό την κιθάρα του.

Το Σάββατο 8 Απριλίου, ο Moa Bones έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στα πλαίσια της έκθεσης ‘Lappas Award Miners’ για να χαρίσει στο κοινό  ένα ατμοσφαιρικό, απογευματινό live με ελεύθερη είσοδο.

Στον πολύ ιδιαίτερο χώρο του παταριού στους Παλαιούς Φούρνους της Τεχνόπολης, ο Moa Bones (Δημήτρης Αρώνης) θα μας παρασύρει σε ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι με συνοδό την κιθάρα του και οδηγό δείγματα από τις τρεις δισκογραφικές δουλειές του, ‘Βy Μy Side’, ‘Aquarelles’ και ‘Spun’ καθώς και με νέα κομμάτια από το επερχόμενο album του.

Οι μελωδίες του πολυοργανίστα τραγουδοποιού χαρακτηρίζονται από αμεσότητα και ευαισθησία, κινούνται σε indie folk και country ballads ήχους και στο πολυσυλλεκτικό συναυλιακό ιστορικό του συγκαταλέγονται, μεταξύ πολλών άλλων, το μυσταγωγικό live στο Nixon, οι αξέχαστες εμφανίσεις του στo Up Festival, η παρουσία του ως opening act στις συναυλίες των Calexico και των Wovenhand και το πρόσφατο sold out live του στην Αγγλικανική Εκκλησία.

Το live διοργανώνεται στα πλαίσια της έκθεσης ‘Lappas Award Miners’, η οποία θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα ‘Παλαιοί Φούρνοι’ και θα διαρκέσει από τις 5 έως τις 9 Απριλίου. Η έκθεση περιλαμβάνει τα έργα των καλλιτεχνών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό εικαστικής διαμονής που διοργανώθηκε από το Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας Vagonetto, σε συνεργασία με την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ), τον περασμένο Δεκέμβριο, η οποία ολοκληρώθηκε με την απονομή του βραβείου «Γ. Λάππας». Νικήτρια του διαγωνισμού αναδείχθηκε η καλλιτέχνιδα Δανάη Κωτσάκη. Oι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν, μέσα από τις φωτογραφίες του George Adamos και το ντοκιμαντέρ μικρού μήκους με τίτλο ‘Lappas Award 2016’, της Μαριάννας Πλωμαρίτη και του Νίκου Ευστρατιάδη, ξεχωριστές στιγμές από τη δημιουργική διαδικασία. Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της εταιρείας ELMIN BAUXITES Α.Ε. Τα εγκαίνια θα γίνουν την Τετάρτη 5 Μαρτίου στις 19.00 και η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 ως τις 22.00 έως και τις 9 Απριλίου.

Τη συναυλία τη διοργανώνει η United We Fly.

Lappas AwardFacebookInstagram