ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Πασχάλης Τερζής επέστρεψε για να σώσει το 2020, μεγάλη η χάρη του

Εντάξει, κανείς δεν μπορεί να σώσει το 2020 στην πραγματικότητα, ο Πασχάλης Τερζής όμως θα προσπαθήσει.

Κανένας δεν μπορεί να σώσει το 2020, ο τίτλος είναι hyperbole, αλλά ξέρεις κάτι; Μας άξιζε ένας φρέσκος Πασχάλης Τερζής φέτος.

Σε στίχους και μουσική της Γιάννας Τερζή, ο Πασχάλης Τερζής επέστρεψε (για λίγο;) στη δισκογραφία με το ‘Για Σένα Μόνο’, ένα ντουέτο με την κόρη του. Το ευαίσθητο κομμάτι έχει τις folk επιρροές που είχαμε ακούσει στο ‘Όνειρό Μου’, την ελληνική συμμετοχή της Eurovision του 2018 που δεν πέρασε μεν στον τελικό αλλά έγινε επιτυχία στη χώρα μας, όπως και με το επόμενο χιτ της ‘Karma’, και ανήκει πολύ οργανικά στην ταυτότητα που έχει διαμορφώσει ως μουσικός η Γιάννα από όταν μάς επανασυστήθηκε.

Το ‘Για Σένα Μόνο’ είναι μία οικογενειακή υπόθεση που επαναφέρει τον Πασχάλη Τερζή, κρατά άψογη όμως ισορροπία μεταξύ των δυνάμεων και των δύο καλλιτεχνών. Σκηνοθέτης του μουσικού κλιπ που θα δεις αμέσως τώρα, είναι ο Γιάννης Μιχελόπουλος που είχε επιμεληθεί το κλιπ της Tamta για το ‘Replay’.

Σε αναμονή του κλιπ που κυκλοφόρησε πριν λίγη ώρα στο YouTube, η Γιάννα είχε τιζάρει την πρεμιέρα του μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, όπου θα εντοπίσεις αρκετά συχνές εμφανίσεις του πατέρα της.

Και ο νικητής του πιο γλυκού story είναι:

ο πασχάλης τερζής με τη γιάννα τερζή

Με αφορμή τη νέα live-action ‘Mulan’, μία ταινία του στούντιο-κολοσσού που κατέληξε αμφιλεγόμενη, το POP για τις Δύσκολες Ώρες κάνει ένα flashback στην Αναγέννηση της Disney. Ποια ήταν τα Σκοτεινά Χρόνια του στούντιο και τι ορίζουμε ως Αναγέννηση; Ποιο το σημαντικότερο τραγούδι της Disney; Πώς άλλαξε την πορεία του animation η φιγούρα του Howard Ashman και πώς εκείνη του Robin Williams; Πώς τιμά σήμερα η Disney έναν εκ των δημιουργών της ‘Mulan’ που ‘έφυγε’ νωρίς;

Αυτά και άλλα πολλά σε ένα χορταστικό δίωρο flashback γεμάτο αναμνήσεις, throwbacks, άγνωστες πληροφορίες και αναλύσεις!