ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο πιο κινηματογραφικός μήνας του χρόνου βρίσκεται στη Nova

Πρεμιέρες ταινιών, pop-up κανάλια, ειδικές ζώνες και όλα όσα θες βρίσκονται αυτό τον μήνα στον απόλυτο κινηματογραφικό προορισμό. Στη νέα πλατφόρμα ΕΟΝ, της Nova.

Σε καμία περίπτωση πλέον δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να συνειδητοποιήσεις ότι ένα, πολύ μεγάλο, μέρος της ζωής το περνάμε μπροστά σε μία οθόνη.

Η ψυχαγωγία έχει περάσει σε άλλο επίπεδο και πλέον, ακόμα και στην παλάμη του χεριού σου που λέει ο λόγος, έχεις τη δυνατότητα να δεις σειρές, ταινίες, αγώνες, ντοκιμαντέρ κι ότι άλλο επιθυμείς.

Στη νέα πλατφόρμα της NOVA, ΕΟΝ, δε χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ, αφού όλα μα όλα βρίσκονται στο πιάτο σου, με την τεράστια ποικιλία που έχει σε περιεχόμενο αλλά και την ευκολία χρήσης και τις εξελιγμένες λειτουργίες της! Η EON είναι εδώ και έχει φέρει τη νέα εποχή στην τηλεόραση με το συναρπαστικό κινηματογραφικό της περιεχόμενο που συμβαίνει τώρα, έχοντας, με λίγα λόγια, μετατραπεί στον απόλυτο cine προορισμό.

Κι όλο αυτό το καταφέρνει έχοντας στο ρόστερ της πρεμιέρες από τα μεγαλύτερα studio του Hollywood αλλά και από όλον τον κόσμο, παιδικές και οικογενειακές ταινίες, ειδικές ζώνες για εβδομαδιαία ραντεβού, special αφιερώματα σε ηθοποιούς/ σκηνοθέτες και pop-up θεματικά κανάλια.

Έτσι αν έχεις μια απαιτητική καθημερινότητα και δεν προλαβαίνεις να δεις την live προβολή, χάρη στην EON μπορείς να το κάνεις όταν το θελήσεις αφού η πλατφόρμα σου δίνει τη δυνατότητα να δεις on demand πληθώρα ταινιών, και να επιλέξεις ανά genre αυτό που σου αρέσει για να το παρακολουθήσεις. Και δεν είναι μόνο αυτό, αφού μπορείς να το κάνεις -όχι μόνο στην τηλεόραση όπως είχαμε συνηθίσει κάποτε αλλά- και στο tablet, το smartphone και στο PC/Laptop σου!

Σε περίπτωση που δεν ξέρεις την ώρα που έχεις το τηλεκοντρόλ στο χέρι σου τι να παρακολουθήσεις, μέσα από τις προσωποποιημένες προτάσεις που προσφέρει η ΕΟΝ, τίτλοι ταινιών ανάλογα με το τι έχεις ήδη παρακολουθήσει, για να μην χρειάζεται να ψάχνεις τι θα δεις, εμφανίζονται στην οθόνη σου. Και ακόμα, η αναζήτηση γίνεται με πολλαπλούς τρόπους. Από την κλασική μέχρι τη φωνητική, με ταξινόμηση ανά ημερομηνία προσθήκης/ ημερομηνία κυκλοφορίας κ.ά.

Αυτό που με ενθουσίασε από την πρώτη στιγμή είναι ότι μπορείς να φτιάξεις το προσωπικό σου videoclub. Τον Φεβρουάριο που είναι ο κατεξοχήν κινηματογραφικός μήνας ελέω της απονομής των βραβείων Όσκαρ οι επιλογές είναι ατελείωτες. Από το Pop up κανάλι Nova Stars, που θα τρέξει από τις 19-27/2 με 2 ταινίες καθημερινά back to back από τις 21.30, με ταινίες που έχουν αποσπάσει βραβεία ή έχουν διακριθεί στα σημαντικότερα φεστιβάλ κινηματογράφου, όπως είναι το Boyhood, Ο Ιούδας και ο Μαύρος Μεσσίας, το J.Edgar, το 1917, ή το κλασικό πλέον Jerry Maguire, μέχρι τις προσεχείς πρεμιέρες ταινιών όπως το Father, το No Time to Die, Ο Κατάσκοπος του Ψυχρού Πολέμου και Η Ξηρασία μεταξύ άλλων.

Σε περίπτωση που δεν χόρτασε κανείς με αυτά, υπάρχουν κι άλλες επιλογές με τη δημιουργία ειδικών κινηματογραφικών ζωνών όπως είναι το Family Movie Night για οικογενειακά Σαββατόβραδα στο Novacinema2, το Pride Fridays με συγκινητικές, αστείες και διαφορετικές ιστορίες ζωής, που αγκαλιάζουν κάθε άνθρωπο, το Σινεμά του Κόσμου που έρχεται κάθε Τετάρτη στις 22:00, στο Novacinema1, οι Classic Sundays με αγαπημένες κλασικές ταινίες κάθε Κυριακή στις 17:00 στο Novacinema2 και η ζώνη Bloody Fridays, με τις ταινίες τρόμου να επιστρέφουν κάθε Παρασκευή στις 23:00, στο Novacinema3.

Με τόσες αμέτρητες επιλογές σκέφτεστε ακόμη ποια τηλεοπτική πλατφόρμα είναι η κατάλληλη για εσάς;