ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Robbie Williams φτιάχνει νέα μπάντα, καμία σχέση με Take That

Έχει αφήσει εδώ και 25 χρόνια πίσω του τα boy bands και συνεχίζουν να μην τον ενδιαφέρουν. Τι ετοιμάζει, λοιπόν;

Ο Robbie Williams ανακοίνωσε ότι δημιουργεί ένα νέο συγκρότημα αλλά όσοι το περιμένουν για να χαρούν με μια μικρή δόση ’90s νοσταλγίας, θα απογοητευτούν. Στη νέα μπάντα του δεν θα έχει για παρέα κανένα μέλος των Take That.

Ο ποπ σταρ, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του το 1990 ως μέλος του τρομερά επιτυχημένου boy band, απ’ όπου και αποχώρησε το 1995 προκαλώντας πανικό στον βρετανικό Τύπο, αποκάλυψε ότι αυτόν τον καιρό βρίσκεται στη διαδικασία δημιουργίας ενός νέου γκρουπ.

Παρέα με δύο Αυστραλούς τραγουδοποιούς, ο Williams είπε ότι η ομάδα του έχει ήδη δουλέψει σε μερικά τραγούδια που σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν σύντομα. Το όνομα της μπάντας δεν το έχει αποκαλύψει ακόμα.

Κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου live του στο Instagram, εξήγησε: «Είναι ένα project που έχω ξεκινήσει με δύο φίλους μου, τον Flynn Francis και τον Tim Metcalfe. Δημιουργούμε όλοι μαζί ένα συγκρότημα. Έχω έτοιμα τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν σύντομα και που δεν θα είναι κάτω απ’ το δικό μου όνομα».

Ο Robbie εξήγησε ότι τα live της μπάντας δεν θα είναι πάντα στη συμβατική μορφή μίας απλής συναυλίας, έχει πιο artistic σχέδια, όπως πχ να παίζει παρουσιάζοντας παράλληλα διάφορα έργα τέχνης που δημιούργησε μέσα στο lockdown.

«Θα το κάνω όλο αυτό μαζί με τους φίλους μου. Θα να νοικιάσω ένα χώρο, θα βάλω όλα τα έργα τέχνης μου εκεί και θα παίζουμε ζωντανά. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα λειτουργεί ω γκαλερί. Έπειτα, το βράδυ θα μεταμορφώνομαι σε DJ δημιουργώντας έναν μουσικό χώρο, που οι παλιότεροι λογικά θα το ονομάσουν ‘rave’».

Πρόσθεσε ότι «είμαι πολύ, πολύ ενθουσιασμένος», εξηγώντας ότι αυτό δεν θέλει να το κάνει μόνο στη Βρετανία, σε έναν μόνο συγκεκριμένο χώρο και τέλος. «Θέλω να το κάνω στο Βερολίνο. Θέλω επίσης να το κάνω στο Τόκιο», είπε. «Θέλω να το κάνω σε πολλά μέρη. Θα έχει πλάκα, έτσι δεν είναι;».

Ε, λογικά.