ΣΙΝΕΜΑ

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε συνεχίζει να δέρνει στο teaser του νέου Ράμπο

Το 'Rambo V: Last Blood' έρχεται το φθινόπωρο για να κλείσει τον κύκλο του αίματος.

Μετά την απώλεια της αγαπημένης του συζύγου Άντρια, ο Ρόκι Μπαλμπόα επιστρέφει για να…Ώπα λάθος, αυτό είναι από αλλού. Πάμε πάλι. Ο Τζον Ράμπο, επιστρέφει για να αντιμετωπίσει τα φαντάσματα του παρελθόντος, ή πιο σωστά, τα φαντάσματα του παρελθόντος επιστρέφουν για να αντιμετωπίσουν τον Τζον Ράμπο, μόνο που δεν έχουν ιδέα που έμπλεξαν.

Στο teaser trailer που κυκλοφόρησε, ο Σταλόνε επιστρέφει για μια τελευταία φορά στο ρόλο που τον πρωτοείδαμε το 1982 (και τελευταία φορά το 2008) και μιλώντας πρόσφατα στις Κάννες για την μεγάλη αυτή επιστροφή του ήρωα, σημείωνε: “Σε κάθε ταινία, ο Ράμπο δεν πάει σπίτι, πάει στη ζούγκλα ή στο Αφγανιστάν. Στην καινούρια, επιστρέφει σπίτι, αλλά υπό μία έννοια δεν φτάνει ποτέ. Είναι εκεί, αλλά δεν είναι κιόλας. Γύρω από αυτό είναι χτισμένη όλη η ιστορία. Με το που βγαίνει από την πόρτα του, δεν έχει πια τον έλεγχο. Ο κόσμος σε ελέγχει”.

Με το ‘Last Blood’ ο κύκλος του αίματος που άνοιξε με το ‘First Blood’ επιτέλους κλείνει, κι είμαστε βέβαιοι ότι το περισσότερο θα ανήκει στους εχθρούς του Τζον.