ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο SNIK είναι ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης για το 2020 σύμφωνα με το Spotify

Μάς είχε πει ότι θα ανέβει κι εμείς δεν τον ακούγαμε.

Από χθες θα έχεις δει ότι το Spotify έχει βγάλει τα στατιστικά μας στη φόρα, τι ακούσαμε περισσότερο μέσα στο 2020 ή μάλλον όχι, εμείς τα έχουμε βγάλει στη φόρα. Αυτό απλά μάς έδωσε τη δυνατότητα να τα δούμε κι εμείς τρέξαμε στα social να ποστάρουμε τα τραγούδια που μας έκαναν παρέα σε δύο καραντίνες και σε ένα ενδιάμεσο άχαρο καλοκαίρι.

Την ίδια στιγμή το Spotify δημοσίευσε και ποια τραγούδια ήταν τα πιο δημοφιλή τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο, όσο και σε κάθε χώρα. Και φυσικά τρέξαμε να δούμε ποια ήταν στην Ελλάδα τα πιο δημοφιλή hits για το 2020, αλλά και τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες. Δεν θα σου πούμε αν απογοητευτήκαμε ή όχι, ο καθένας με το γούστο του.

Πρώτος, λοιπόν, ήταν ο SNIK με το Millionaire, τραγούδι που έφτασε τα 4 εκατομμύρια streams, αριθμός πολύ δυνατός για τη μικρή και ταπεινή μας χώρα. Όλα τα τραγούδια του είχαν συνολικά 51,5 εκατομμύρια streams και ίδιος είχε 1.4 εκατομμύρια μοναδικούς ακροατές.

SNIK ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνης του ελληνικού κοινού για το 2020, λοιπόν.

Όπως θα πρόσεξες σε αυτή τη λίστα και στο νούμερο δύο και στο νούμερο τρία πάλι βρίσκουμε καλλιτέχνες με trap και μπόλικα chains. Για να μην τα πολυλογούμε η πρώτη δεκάδα είναι αυτή:

 1. SNIK
 2. Mad Clip
 3. Light
 4. Travis Scott
 5. Drake
 6. The Weekend
 7. iLLEOo
 8. TOQUEL
 9. FY
 10. Pop Smoke

Τώρα αν πρέπει να πούμε και τα τραγούδια με τα περισσότερα streams στη χώρα μας, στην κορυφή θα βρούμε το Blinding Lights του The Weeknd και στην δεύτερη θέση θα βρούμε τον SNIK ξανά. Δες και αυτή τη λίστα:

 1. Blinding Lights – The Weeknd
 2. Millionaire – SNIK
 3. Roses – Imanbek Remix – SAINt JHN
 4. The Box – Roddy Ricch
 5. Drip – SNIK, Mad Clip
 6. Fimi – Mad Clip, Josephine
 7. Pistoli – Sin Laurent, TOQUEL
 8. Slang – Light, Billy Sio, ATC Nico
 9. HIGHEST IN THE ROOM – Travis Scott
 10. XILIOMETRA – Mad Clip, Hawk, Light, Sin Laurent, Baghdad, Sapranov

Να αναφέρουμε ότι και παγκοσμίως το Blinding Lights είναι το τραγούδι με τα περισσότερα streams. Και λογικό.