ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΖΑΓΓΑΝΑ
LIVE

Ο Sting βρήκε την αλήθεια στο Mr Boombastic και μας τη μοίρασε

Η πιο ανέλπιστα ξεσηκωτική συναυλία της χρονιάς.

Τις προάλλες είχα πάει στον Enrique Iglesias και πέρασα όσο ωραία περνάει ένα 20χρονο στο Πλυντήριο. Για τη συναυλία του Sting κάτω από το φεγγάρι στο Ηρώδειο δεν θα περίμενα ποτέ ότι θα είναι ανάλογο το ποσοστό της διασκέδασής μου. Και όμως ήταν. 

Ο Sting μεγάλωσε, αποφάσισε ότι δεν θέλει άλλο ντράμα στη ζωή του και βρήκε την αλήθεια στη ρέγκε.

Ο Shaggy, υπεύθυνος μεταξύ άλλων για το ‘Mr Boombastic’, παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτή τη μεταστροφή και οι δυο τους ήταν ένα δίδυμο που έδεσε πέρα από ό,τι μπορείς να φανταστείς καλά.

Δυστυχώς για τη δημοσιογραφία δεν πήγα τη μέρα με την καταιγίδα να δω τον Sting να σκουπίζει τη σκηνή, πήγα την προηγούμενη. Έτσι δεν έχω και αυτή την εμπειρία. Έχω όμως αυτές.

SOLD OUT

To Ηρώδειο ήταν γεμάτο μέχρι και την τελευταία σειρά και τα εισιτήρια ήταν εξαντλημένα και τις δύο μέρες.

ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ

Ο Shaggy μας έδινε το ρυθμό, μας έλεγε να κουνάμε χέρια, να σηκωθούμε, να κάνουμε παλαμάκι. Ενώ η νεαρότερη βερσιόν του εαυτό μου θα σνόμπαρε όλα αυτά, με την εμπειρία που έχουν δώσει τα 28 μου έτη ακολουθούσα όλες τις προσταγές του Shaggy για ξεκούνημα, γιατί έτσι περνάς καλύτερα.

Και όχι μόνο αυτό. Για έναν χώρο σαν το Ηρώδειο, το ξεκούνημα του Shaggy ήταν σωτήριο.

Ένα κοινό μυστικό για το οποίο δεν σε προειδοποιεί κανείς είναι ότι το Ηρώδειο είναι το πιο άβολο πράγμα που μπορείς να ζήσεις στον χώρο του θεάματος. Δεν έχεις πλάτη και δεν έχεις χώρο ούτε για τα πόδια, οι διατάσεις του Shaggy λοιπόν ήταν αυτό που χρειαζόμασταν από τη ζωή σε πολλά σημεία της βραδιάς.

Το τελευταίο μισάωρο μάλιστα δεν κάτσαμε καθόλου, μόνο χορεύαμε.

Η ΔΙΚΗ

Μια από τις ωραίες στιγμές της βραδιάς ήταν το τραγούδι ‘Crooked treee’ που έκαναν αναπαράσταση δίκης με τον Shaggy, ο οποίος με ρούχα δικαστή δίκαζε τον Sting, που φόρεσε για το τραγούδι ασπρόμαυρο ριγέ. Το σκετς είχε μία γραφικότητα, αλλά ο ένας είναι κοντά 70 και ο άλλος κοντά 50, άρα είναι γλυκιά και η λίγη γραφικότητα.

ΟΛΑ ΤΑ ΧΙΤΑΚΙΑ

Ο Sting δεν απογοήτευσε το κοινό του παραλείποντας κάποιο major χιτ. Τα είπε όλα. Το ‘Shape of my heart’, το ‘Desert Rose’, το ‘Roxanne’, το ‘Fields of Gold’, το ‘Εnglishman in New York’. Ακόμα και το ‘Every move you make’ με το οποίο έκλεισε κιόλας δυναμικά τη συναυλία, για να γυρίσει μετά για το encore λέγοντας το ‘Fragile’ και να μας αφήσει fragile.

Ο Shaggy από την άλλη είπε επίσης όλα τα χιτάκια του. Το ‘Angel’, το ‘It wasn’t me’, το ‘Hey sexy lady’. Το ‘Mr Boombastic’ το είπαν μάλιστα μαζί με το ‘Roxanne’. Ναι, έγινε αυτό.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Κανείς δεν έφυγε στεγνός από το live του Nick Cave
Υπόγεια Ρεύματα: Οι 7 δίσκοι που διαμόρφωσαν τον ήχο τους μέχρι και σήμερα