10 ΧΡΟΝΙΑ ONEMAN

Ο Θωμάς Ζάμπρας έρχεται στο party για τα 10 χρόνια του OneMan με ένα mini stand up comedy show

Ο Θωμάς Ζάμπρας θα γιορτάσει παρέα με το OneMan τα 10 χρόνια ύπαρξης του site με ένα mini show powered by Seneca Medical Group.

Ακομπλεξάριστα και πάντα με το μοναδικό “δολοφονικό” χιούμορ ο Θωμάς Ζάμπρας, με την βοήθεια της Seneca Medical Group, βάζει στο στόχαστρο την τριχόπτωση, ένα πρόβλημα που απασχολεί γενιές και γενιές ανδρών.

Ο γνωστός κωμικός θα έχει το δικό του mini stand up comedy show κατά τη διάρκεια του beach party του OneMan για τα 10α γενέθλια, powered by Seneca Medical Group. Τι θα κάνει; Θα καταργήσει όλα τα taboo που μπορεί να νιώθεις πως υπάρχουν γύρω από την τριχόπτωση και θα μας δώσει “στεγνά” και με πολύ χιούμορ την λύση της Seneca Medical Group. Όλα αυτά κατά τη διάρκεια του party, από το οποίο δεν θα λείπουν οι αναγνώστες μας.

Για να γιορτάσουμε, να θυμηθούμε και να σχεδιάσουμε μαζί τα επόμενα λοιπόν, σας περιμένουμε στο Varkiza Resort, την Κυριακή 3 Ιουλίου. Μαζί θα γιορτάσουμε τα 10 χρόνια της ύπαρξής μας, μαζί σας. Με τους αναγνώστες μας σε ένα πάρτι που θέλουμε να πιστεύουμε για αυτό δύο πράγματα. α) Ότι θα γράψει ιστορία και β) θα γίνει θεσμός (για να σας προλάβουμε, δεν το είχαμε υποσχεθεί αυτό στο προηγούμενο).

Το summer beach party του OneMan για μία αξέχαστη Κυριακή πάνω στην άμμο από τις 19.30 το απόγευμα μέχρι το βράδυ.

Μια εμπειρία άκρως καλοκαιρινή αποκλειστικά για 100 τυχερούς και τυχερές αναγνώστες/στριες του OneMan που θα απολαύσουν ήλιο, θάλασσα και μοναδικές εκπλήξεις σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην παραλία του Varkiza Resort.