ΣΙΝΕΜΑ

O Thor και ο Hulk μονομαχούν στο πρώτο τρέιλερ του ‘Thor: Ragnarok’

Ο Thor θα έχει επιτέλους την ευκαιρία να ανταποδώσει στον Hulk τη μπουνιά του 'Avengers'.

Ο Thor φυλακίζεται στην άλλη άκρη του σύμπαντος χωρίς το πολύτιμο και παντοδύναμο Mjolnir του, ανίκανος να βοηθήσει το Asgard που βρίσκεται υπό την απειλή της Hela, της θεάς του Θανάτου που έχει στόχο τον αφανισμό του βασιλείου και του πολιτισμού του.

Ανίκανος και Thor στην ίδια πρόταση φυσικά δεν πάνε μαζί τώρα που το σκεφτόμαστε, οπότε προφανώς και θα ψάξει να βρει τρόπο για να σώσει τον κόσμο του, αλλά πρώτα θα πρέπει να επιβιώσει από μια μονομαχία που δεν ξέρουμε πώς ακριβώς θα καταλήξει. Σίγουρα, πάντως, δεν έχει το αναμενόμενο ξεκίνημα, όπως θα δεις παρακάτω:

Η Marvel δεν έχει φανεί τόσο γενναιόδωρη με το ‘Thor: Ragnarok’ όσο με άλλες ταινίες του στούντιο, με το σταγονόμετρο το έχουν πάει μέχρι στιγμής όπως θα έχεις διαπιστώσει, οπότε η κυκλοφορία του τρέιλερ μάλλον σημαίνει την αρχή της βαριάς προώθησης της ταινίας που αναμένουμε τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Με Cate Blanchett, Jeff Goldblum και Tessa Thompson στις επάλξεις σε καινούριους ρόλους, και τον πάρα πολλά υποσχόμενο Taika Waititi στην καρέκλα του σκηνοθέτη, θα λέγαμε ότι αισθανόμαστε τη μεγαλύτερη ασφάλεια που έχουμε νιώσει ποτέ με ταινία του Thor.

Πάμε για τον επόμενο γύρο, λοιπόν.

Περιμένουμε τα δικά σου συμπεράσματα στα σχόλια. Ιδού και το πόστερ: