ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

O Vin Diesel μιλάει αποκλειστικά για το “Riddick”

O Ρίντικ επιστρέφει για την τρίτη του περιπέτεια και το ΟΝΕΜΑΝ εξασφάλισε συνέντευξη του πρωταγωνιστή Vin Diesel.

“Vin, γιατί ήθελες να γυρίσεις αυτή την ταινία;”

Απλά και βασικά, ο διάσημος action star μας ξεναγεί στο σκεπτικό πίσω από τη νέα αυτή επιστροφή του χαρακτήρα που τον θεμελίωσε στις συνειδήσεις του κοινού πριν 13 χρόνια με το φοβερό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας “Pitch Black.”

Εκεί, ο Diesel έπαιζε τον Ρίντικ, έναν επικίνδυνο κατάδικο που μεταφερόταν σε φυλακή υψίστης ασφαλείας όταν το διαστημόπλοιο που μετέφερε την αποστολή έπεσε σε έναν άδειο πλανήτη. Ο πλανήτης φυσικά είχε για κατοίκους κάποια όχι τόσο φιλικά πλάσματα, που γίνονταν ακόμα λιγότερο φιλικά όταν έπεφτε το απόλυτο σκοτάδι. Ο Ρίντικ, που μπορούσε να δει στο σκοτάδι, σήκωσε στην πλάτη του την επιβίωση όλων.

Το θρίλερ του David Twohy μας έπιασε όλους στον ύπνο, κανείς δεν περίμενε πως θα μπορούσε να προκύψει ένα τόσο αποτελεσματικό και τρομακτικό θρίλερ με τόσο απλά υλικά.

 

Η επιτυχία μάλιστα, της ταινίας αλλά και του πρωταγωνιστή της, ήταν τόσο μεγάλη που οδήγησε σε ένα σίκουελ 4 χρόνια μετά, το “Chronicles of Riddick”, μια άλλης λογικής μπλοκμπάστερ περιπέτεια που μεγάλωνε τον κόσμο του Ρίντικ πλουτίζοντας τη μυθολογία. Όπως κι ο προκάτοχός του, έτσι κι αυτή η ταινία απέκτησε πολλούς φανς όταν κυκλοφόρησε σε DVD, έχοντας κάνει πλέον το franchise αρκετά ισχυρό, ακόμα και σχεδόν μια δεκαετία μετά.

Και τώρα, ο Ρίντικ επιστρέφει για μια ακόμα φορά. (Έχει προηγηθεί και μια ταινία animation.) Ο Vin Diesel είναι πάλι έτοιμος να ενσαρκώσει τον διάσημο σκοτεινό του ήρωα, κι ο David Twohy είναι πάλι πίσω σαν σκηνοθέτης. Το “Riddick” βγαίνει στις αίθουσες την ερχόμενη Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, κι ως τότε μπορείς να πάρεις μια πρώτη γεύση ακούγοντας όσα έχει να πει ο Vin Diesel για αυτή τη νέα περιπέτεια, στην συνέντευξη που εξασφάλισε αποκλειστικά το ΟΝΕΜΑΝ.

 

Στο “Riddick”, ο ήρωας που ενσαρκώνει ο Vin Diesel έχει εγκαταλειφθεί ως νεκρός σε έναν πλανήτη που τον ψήνει ο ήλιος και φαίνεται να είναι ακατοίκητος. Θα καλέσει βοήθεια, όμως οι μισθοφόροι που έρχονται για να τον σώσουν είναι θανατηφόροι και βίαιοι, ενώ για κάποιους από αυτούς η καταδίωξη του Ρίντικ είναι προσωπική υπόθεση. Τώρα ο Ρίντικ θα τρέξει πάλι για να σώσει τη ζωή του.

 

*To “Riddick” βγαίνει στις αίθουσες την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου από την Audio Visual.

Το ΟΝΕΜΑΝ προσφέρει τριάντα διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας (Δευτέρα 14/10, Village Cinemas @ The Mall Athens, Αίθουσα 2, Ώρα: 20.00). Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα.