ΣΙΝΕΜΑ

Ο Will Smith είναι ο μπάτσος που θα σε σώσει από τα orc στο ‘Bright’

Ο Will σήκωσε το όπλο του. Ή για να είμαστε ακριβέστεροι το σπαθί του.

Ο Will Smith γίνεται ξανά αστυνομικός για τις ανάγκες του ‘Bright’, αλλά αν περιμένεις μία ακόμα αστυνομική περιπέτεια ή ένα σκοτεινό αστυνομικό δράμα, θα περιμένεις για κάποια άλλη ταινία.

Κατά τη διάρκεια μιας περιπολίας σαν όλες τις άλλες, οι Will Smith και Joel Edgerton μεταφέρονται με τρόπο που δε γνωρίζουμε ακόμα σε μία παράλληλη (εναλλακτική;) πραγματικότητα όπου οι άνθρωποι πάντα συνυπήρχαν με orc, ξωτικά και νεράιδες. Οι δύο αστυνομικοί έχουν πολύ διαφορετικά background και η συνεργασία τους θα είναι ζωτική για το μέλλον και την επιβίωση του κόσμου όπως τον ξέρουμε.

Το ‘Bright’ είναι παραγωγή και σκηνοθεσία του David Ayer (‘Suicide Squad’) και η συμφωνία με το Netflix ήταν της τάξης των 90 εκατομμυρίων δολαρίων, οπότε η παράδοση του streaming δικτύου να πετάει ένα καράβι λεφτά σε ό,τι κόνσεπτ του αρέσει καλά κρατεί.

Πριν το ‘Suicide Squad’ ο Ayer είχε καλό βιογραφικό και ήταν τελείως μέσα στο θέμα με τα ‘End of Watch’ και ‘Training Day’, οπότε με το σενάριο του Max Landis του ‘Chronicle’, μπορεί και να μιλάμε για επιστροφή σε φόρμα.

Το ‘Bright’ θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα τον ερχόμενο Δεκέμβριο, αλλά επειδή τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν μόλις στις 3 Φεβρουαρίου, το teaser δεν έχει πολλά να σου πει: