ΣΙΝΕΜΑ

Ο Winnie το Αρκουδάκι έγινε δολοφόνος, η κατάσταση έχει ξεφύγει

Winnie και Γουρουνάκι γίνονται έξαλλοι, όταν τους εγκαταλείπει ο Christopher Robin σε επικείμενη ταινία τρόμου.

Μία νέα ταινία τρόμου με πρωταγωνιστές τον Winnie το Αρκουδάκι και το Γουρουνάκι βρίσκεται στα σκαριά και έχει γίνει viral εξ αιτίας της θεματολογίας της. Το μακελειό δηλαδή που ξεκινά ο γνωστός για την αγάπη του στο μέλι αρκουδίνος.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο Variety ο Rhys Waterfield, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και συμπαραγωγός της ταινίας, στο Winnie the Pooh: Blood and Honey, ο Winnie και το Γουρουνάκι δεν αντέχουν την εγκατάλειψή τους από τον Christopher Robin, όταν εκείνος φεύγει για το πανεπιστήμιο. Έτσι αντί να κάνουν ψυχοθεραπεία, ξεκινάνε να θερίζουν κόσμο.

«Ο Christopher Robin απομακρύνεται από αυτούς και δεν τους ταΐζει, και αυτό έχει κάνει τη ζωή του Winnie και του Γουρουνακιού αρκετά δύσκολη. Επειδή έπρεπε να φροντίζουν τον εαυτό τους τόσο πολύ, ουσιαστικά έχουν γίνει άγρια ζώα.

Δεν είναι πλέον εξημερωμένοι: είναι μια μοχθηρή αρκούδα και ένα γουρούνι, που γυρίζουν και να ψάχνουν να βρουν θήραμα» είπε ο Rhys Waterfield.

Πώς γυρίστηκε η ταινία

Η ταινία γυρίστηκε σε 10 ημέρες στην Αγγλία, κοντά στο δάσος Ashdown και η τοποθεσία έχει σημασία. Το μέρος που ζούνε υποτίθεται ο Winnie και η παρέα του είναι εμπνευσμένο από το δάσος Ashdown, το οποίο είναι 50 χλμ νότια του Λονδίνου και εκεί κοντά η οικογένεια του A. A Milne είχε σπίτι και συνήθιζε να περνάει τα σαββατοκύριακα και τα καλοκαίρια της. Και ο A. A Milne είναι φυσικά ο δημιουργός των ιστοριών του Winnie the Pooh.

Αν και ο Rhys Waterfield αρνήθηκε να αποκαλύψει τον προϋπολογισμό για την ταινία, προειδοποίησε ότι το κοινό δεν θα έπρεπε να περιμένει μια χολιγουντιανή παραγωγή.

Από όσα έχουμε ακούσει ως τώρα, κρατάμε πολύ μικρό καλάθι για την ταινία. Και το πιθανότερο είναι ότι δεν θα τη δούμε. Η είδηση όμως τουλάχιστον είναι fun.