ΣΙΝΕΜΑ

‘Office Christmas Party’: Τι να κάνεις όταν σε απολύει η Jennifer Aniston

Αυτό το χριστουγεννιάτικο πάρτι στο γραφείο δε θα είναι σαν όλα τα άλλα.

Είσαι πλούσιος, κολλητάρι με τους εργαζομένους που δουλεύουν στο τμήμα που είσαι επικεφαλής και αγαπάς τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια.

Δε λες ότι σε χαλάει η ζωή σου με λίγα λόγια, μέχρι τη στιγμή που η CEO της εταιρίας σου – που τυγχάνει να είναι και αδερφή σου – αποφασίζει να κλείσει το τμήμα που ηγείσαι, γιατί της τα έχεις κάνει πολλά. Η λύση θεωρητικά είναι να ψάξεις να βρεις έναν μεγάλο πελάτη για να σώσεις και το δικό σου τομάρι και των φίλων σου. Πώς το κάνεις αυτό;

Πάρτι στο γραφείο που θα ζήλευε και το παρεάκι των ‘Hangover’ για να τον εντυπωσιάσεις. Όχι αλήθεια, αν σκεφτείτε ότι οι άλλοι είχαν ολόκληρο Λας Βέγκας για να τα φέρουν όλα ανάποδα, είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό ότι εδώ οι υπάλληλοι κάνουν ό,τι κάνουν στα στενά όρια ενός κτιρίου. Λίγη φαντασία θέλει, βέβαια. Και έναν τάρανδο.  

Θα σου λέγαμε να διαλέξεις ομάδα μεταξύ σοβαρών (Jennifer Aniston και Jason Bateman ξανά μαζί μετά τα ‘The Switch’ και ‘Horrible Bosses’) – και σούργελων (T.J. Miller από ‘Silicon Valley’ και το έπος των ‘Saturday Night Live’ και ‘Ghostbusters’ Kate McKinnon), αλλά εντάξει. Όλοι ξέρουμε.

Το ‘Office Christmas Party’ θα κυκλοφορήσει στις 9 Δεκεμβρίου στις αμερικανικές αίθουσες.