ΣΙΝΕΜΑ

«Οι Kingsman είμαστε οι νέοι ιππότες»: Αποκλειστικό behind the scenes για τo νέo Kingsman

Το OneMan εξασφάλισε μια ματιά στα παρασκήνια της περιπέτειας The King’s Man, που έρχεται σύντομα στις αίθουσες.

Ένα από τα πλέον αγαπητά franchise περιπετειών του σημερινού Χόλιγουντ, το νέο Kingsman θα μας ταξιδέψει αυτή τη φορά στο παρελθόν. Πρίκουελ τόσο για το πρωτότυπο φιλμ όσο και για το σίκουελ The Golden Circle, το νέο The King’s Man (με ελληνικό τίτλο Ο Άνθρωπος του Βασιλιά: Το Ξεκίνημα) θα μας μεταφέρει στην εποχή του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου χρονολογώντας τη γέννηση της οργάνωσης των Kingsman.

Το The King’s Man (Ο Άνθρωπος του Βασιλιά: Το Ξεκίνημα) θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου από την Feelgood Entertainment.

Η νέα περιπέτεια θα περιστρέφεται γύρω από τα ιδρυτικά στελέχη των σύγχρονων αυτών Ιπποτών, με τον Ralph Fiennes στον πρωταγωνιστικό ρόλο, όσο κι από την εμφάνιση διαφόρων ιστορικών προσωπικοτήτων: μεταξύ άλλων, o Rhys Ifans παίζει τον Rasputin κι ο Tom Hollander τον βασιλιά Γεώργιο. Μαζί τους, στο καστ συμπεριλαμβάνονται ακόμα ο Harris Dickinson, η Gemma Arterton, ο Matthew Goode, ο Daniel Bruhl, ο Djimon Hounsou κι ο Charles Dance.

Καθώς περιμένουμε την κυκλοφορία του φιλμ, εξασφαλίσαμε ένα αποκλειστικό behind the scenes βίντεο, όπου ο σκηνοθέτης Matthew Vaughn, που έχει γυρίσει και τις τρεις ταινίες της σειράς, μας εξηγεί τι να περιμένουμε να δούμε αυτή τη φορά.

Το φιλμ The King’s Man (Ο Άνθρωπος του Βασιλιά: Το Ξεκίνημα) θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου από την Feelgood Entertainment. Ως τότε, ας θυμηθούμε και το τρέιλερ της ταινίας.