ΣΙΝΕΜΑ

Οι κόσμοι της Marvel συγκρούονται: Μια πρώτη ματιά στο Marvels

Το OneMan εξασφάλισε αποκλειστικά ένα featurette που μας οδηγεί στη νέα περιπέτεια του σύμπαντος της Marvel.

«Ποια είναι η Kamala;;», ρωτάει όλο απορία η Carol, δηλαδή η Captain Marvel της Brie Larson. Είναι λογική η απορία καθώς ξαφνικά μια άγνωστη δύναμη την έβαλε στη θέση μιας έφηβης ηρωίδας ξεκινώντας έτσι μια νέα μεγάλη περιπέτεια.

Την Captain Marvel της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού γνωρίσαμε στη δική της, ομώνυμη περιπέτεια όπου δίπλα στον Samuel Jackson μας παρέσυρε σε μια φλάσμπακ περιπέτεια πίσω στα ‘90s. Αργότερα, η Captain Marvel έπαιξε σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια των Avengers να αντιστρέψουν το θανάσιμο snap του Thanos – όλοι θυμόμαστε εκείνο το σπουδαίο cliffhanger, με τον έναν Nick Fury να προλαβαίνει να της στείλει ένα τελευταίο SOS πριν γίνει κι ο ίδιος σκόνη.

Τώρα, σε αυτό τον νέο κόσμο της Marvel, ποια είναι όμως η θέση της; Τι συνέβη στους ανθρώπους που άφησε πίσω όταν έφυγε για το διάστημα; Και, τελοσπάντων, ποια είναι η Kamala;

Το The Marvels κυκλοφορεί από την Feelgood Entertainment στις 9 Νοεμβρίου.

Σε αυτή τη νέα φάση περιπετειών της Marvel, δεν είναι μόνο οι διαφορετικοί κόσμοι που συγκρούονται, αλλά και τα διαφορετικά μέσα. Η Captain Rambeau ήταν το κορίτσι που γνώριζε την Carol από μικρή, αλλά ήταν αργότερα που απέκτησε τις δυνάμεις της, όπως είδαμε στο WandaVision. Ενώ η νεαρή Kamala ήταν η πρωταγωνίστρια του γλυκύτατου Ms. Marvel που επίσης είδαμε σε σειρά.

Οι τρεις τους είναι τώρα ενωμένες και, ανεξαρτήτως της προέλευσής τους, έχουν πλέον μια κοινή μοίρα στη μεγάλη μάχη που βρίσκεται μπροστά τους. Πώς μπορεί λοιπόν τρεις ηρωίδες από τρεις διαφορετικές ιστορίες της Marvel να συναντηθούν; Καθώς περιμένουμε το The Marvels (το οποίο σημειωτέον, σκηνοθετεί η Nia DaCosta του δυνατού πρόσφατου θρίλερ Candyman), το OneMan εξασφάλισε αποκλειστικά ένα featurette που εξηγεί όσα βασικά χρειάζεται να ξέρεις για τις τρεις ηρωίδες. Και το πώς βρέθηκαν μαζί.

Έτσι, δες το λίγο σαν ζέσταμα.

 

*Το The Marvels κυκλοφορεί από την Feelgood Entertainment στις 9 Νοεμβρίου.