© Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson
SURVIVOR

Οι μεγάλες αποκαλύψεις της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου εκτόξευσαν το Survivor

Μίλησε για το ξεκίνημα στο μόντελινγκ, τα δύσκολα παιδικά της χρόνια λόγω του εθισμού του πατέρα της όσο, βέβαια, η κάμερα του ΣΚΑΪ έδειχνε το ένα μετά το άλλο αποκαλυπτικά πλάνα από την παραλία.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor η εντυπωσιακή παίκτρια μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μεγαλώνοντας και για τον εθισμό του πατέρα της στα ναρκωτικά. Κάτι που είχε κάνει και σε παλαιότερες συνεντεύξεις της, όταν είχε αναφερθεί στην παιδική της ηλικία αλλά και στο γεγονός ότι δύσκολα κάποιος θα φανταζόταν τι έχει περάσει βλέποντάς τη σήμερα.

Όταν είχε μιλήσει στο OneMan το 2018 είχε πει χαρακτηριστικά: «Ας πούμε απλά πως δε μεγάλωσα σε ένα σταθερό περιβάλλον. Υπήρχαν διαστήματα που ήμασταν πολύ άσχημα οικονομικά. Σε τέτοιο σημείο που η μητέρα μου μας έφτιαχνε κάθε μέρα ρύζι ή μακαρόνια». Είναι φανερό ότι οι εμπειρίες της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου μόνο εύκολες δεν ήταν.

Αντίστοιχα, είχε αναφέρει πριν δύο μήνες στις παραλίες του ρεάλιτι επιβίωσης ότι ο πατέρας της αντιμετώπιζε πρόβλημα εθισμού, χωρίς να αναφερθεί όμως πιο συγκεκριμένα σε αυτό. Είχε μάλιστα πει ότι δεν έδωσε το τηλέφωνο του πατέρα της στην παραγωγή και ότι είχε πολύ καιρό να του μιλήσει.

Η παραμονή της στο παιχνίδι όμως την έκανε να αναθεωρήσει και δήλωσε ότι θα ήθελε να μάθει να συγχωρεί.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου άνοιξε την καρδιά της

Στο επεισόδιο της Τρίτης μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά και πιο συγκεκριμένα: αναφέρθηκε στον εθισμό του πατέρα της στα ναρκωτικά αλλά και στο ασταθές περιβάλλον, στο οποίο μεγάλωσε.

Η οικογένειά της αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα και αναγκάστηκε να αλλάξει πολλά σπίτια, ενώ εν τέλει μετακόμισαν στη Δράμα, τον τόπο καταγωγής της μητέρας της. Η ίδια ξεκίνησε να δουλεύει σέρβις στην Γ’ Λυκείου και εκεί την ανακάλυψε μία μέικ-απ άρτιστ, η οποία της πρότεινε να πάει σε ένα πρακτορείο μοντέλων.

Αναφέρθηκε ακόμα για τις ανασφάλειες που είχε ως παιδί για την εμφάνισή της, πράγμα για το οποίο είχε μιλήσει ξανά στο παρελθόν.

Όσο μιλούσε, έπαιζαν ταυτόχρονα διάφορα πλάνα της ίδιας από την παραλία και πολλοί σχολίασαν το οξύμωρο της συγκεκριμένης εικόνας.

Από τη μία η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έλεγε κάτι πολύ προσωπικό που έχει επηρεάσει τη ζωή της και από την άλλη η παραγωγή επέλεξε να τονίσει το σώμα της.

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνει τέτοιου είδους πλάνα το Survivor. Πάντα όταν μιλούν γυναίκες δείχνει πλάνα που τονίζουν ιδιαίτερα τα σώματά τους.

Αυτή δεν είναι ούτε η πρώτη φορά που η ελληνική τηλεόραση μοντάρει μια δύσκολη εξομολόγηση ενός ανθρώπου -είτε διάσημου είτε άσημου- με σκοπό την τηλεθέαση. Συνήθως μια εξομολόγηση περιβάλλεται από βιολιά, πιάνο, αργή μουσική και στοκ πλάνα αρχείου, που αφορούν στο θέμα. Δεν είναι ούτε αυτό καλύτερο.

Η ιστορία της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου αξίζει να ακουστεί και δε χρειάζεται έξτρα πλάνα, για να προκαλέσουν το συναίσθημα ή το ενδιαφέρον. Καλό θα ήταν, λοιπόν, η ελληνική τηλεόραση να επαναπροσεγγίσει τον τρόπο που αφηγείται τις ιστορίες της.