ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Οι Μέρες της Ανεξαρτησίας Σας Είναι Μετρημένες, το τρέιλερ

Το τρέιλερ του 'Independence Day: Resurgence' ή ελληνιστί του 'Ημέρα Ανεξαρτησίας 2' δείχνει τους εξωγήινους να επιστρέφουν, χωρίς να δείχνει ούτε μισό εξωγήινο.

Πάνε κοντά 20 χρόνια από τότε που η ‘Ημέρα Ανεξαρτησίας’ ήρθε για να δείξει κάποια πράγματα για τους εξωγήινους, με τον τρόπο και τα εφέ που καμία δεν το είχε κάνει μέχρι τότε και να ορίσει τρόπον τινά το είδος των φιλμ με εξωγήινους. Για την ακρίβεια, η ομάδα που επιμελήθηκε των εφέ της ταινίας κέρδισε και το σχετικό Όσκαρ στην απονομή του 1997.

Ο Roland Emmerich κινηματογραφεί την προσπάθεια των εξωγήινων να πάρουν τη ρεβάνς από το ανθρώπινο είδος, ο Bill Pullman είναι ακόμα ο πρόεδρος των ΗΠΑ (αν και στο τρέιλερ, αυτό το ‘είναι’ τίθεται εν αμφιβόλω), ενώ μαζί με τη φουλ έξτρα περιποίηση της άμυνας της Γης απέναντι στην εξωγήινη εισβολή, θα πολεμήσει τους εξωγήινους και ο Liam Hemsworth.

Τέλος πάντων, ας πέσει το τρέιλερ. Η ταινία βγαίνει στις 24 Ιουνίου στις Η.Π.Α, άρα ήδη το επόμενο καλοκαίρι μας παίρνει μπλοκμπάστερ χαρακτήρα.