STAR.GR
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Οι πιο αδίστακτοι villains των ελληνικών ριάλιτι

Τους αγαπήσαμε και τους μισήσαμε με το ίδιο πάθος.

Ένας καλός κακός είναι από τα βασικότερα συστατικά ενός πετυχημένου ριάλιτι, και οι ατάκες τους είναι το μόνο που μας μένει τελικά μετά από χρόνια από τα ριάλιτι. Τον τελευταίο καιρό η Κατερίνα έχει αυτόν τον ρόλο στο MasterChef. Πριν από κείνη όμως, υπήρξαν πολλοί προκάτοχοι, και εδώ τους τιμούμε.

Άσπα Τσίνα

Το πρώτο όνομα που περιμένεις να δεις σε μια τέτοια λίστα, είναι το όνομα της Άσπα Τσίνα, και εμείς δεν είμαστε εδώ για να απογοητεύσουμε το κοινό μας. Όσα χρόνια και να περάσουν, όσες Μέγκι και να ‘ρθουν, δεν θα ξεπεράσει ποτέ καμία ατάκα το “Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου”, που με τόσο φαρμακερή απλότητα πρόφερε η Άσπα, σε μια εποχή προ 1142.

Μάνατζερ Ράγκμπι

Κατάφερε να κάνει όλη την Ελλάδα να φοράει αυτή την καφεκόκκινη μπλούζα με τα αστεράκια, το Fanpage Πανελλήνιος Σύλλογος Μάνατζερ Ράγκμπι γέμιζε καθημερινά likes και κάθε μέρα περιμέναμε ποια καινούρια παγαποντιά θα κάνει ο Πάνος Αργιανίδης. Ο μόνος παίκτης του Survivor, που προσπαθούσε να παίξει με στρατηγική, όπως γίνεται στο αμερικάνικο Survivor, αν και δεν χρειαζόταν, αφού την τελική απόφαση έπαιρνε το κοινό, σε αντίθεση με τα αμερικάνικο. Και από εκεί που φαινόταν ότι θα είναι ο πιο μισητός παίκτης της σεζόν, έγινε ο πιο αγαπημένος, αφού εκτός από “κακός” ήταν και το απόλυτο καλτ.

Ευαγγελία Δερμετζόγλου

Σε αντίθεση με το Survivor του 2018, το original Survivor του MEGA είχε να κάνει πολύ με τη στρατηγική. Έτσι στον τελικό βρέθηκαν η Ευαγγελία και ο Νίκος, οι δύο πιο μισητοί παίκτες εντός και εκτός παιχνιδιού. Παρόλο που η Ευαγγελία είχε καταφέρει έστω να είναι λίγο πιο συμπαθής από τον Νίκο, και έτσι νίκησε ως το καλύτερο από δύο κακά, η κόντρα της με τον Ηλία Βαλάση, τον Ντάνο της εποχής, και η σκληρότητά της απέναντι στους συναισθηματισμούς του, την βάζουν σε περίοπτη θέση στη λίστα των villains των ελληνικών ριάλιτι.

Μέγκι Ντρίο

Ακόμα μία κακιά που αγαπήθηκε και ίσως η μόνη που έκανε καριέρα, ως τώρα έστω, αφού βρέθηκε την επόμενη χρονιά με καρέκλα στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου. Η Μέγκι Ντρίο είχε κάτι να πει για όλες τις παίκτριες του GNTM, ήταν ο πυλώνας της Τριάδας της Φωτιάς, αφού βγήκε είχε να πει και για αυτές, και την επόμενη χρονιά είχε να πει και για τις παίκτριες του GNTM 2. Όλα αυτά βέβαια τα έκανε με έναν ειλικρινή αυθορμητισμό και με μία δική της γραμματική, που εν τέλει την έκανε να έχει το δικό της πιστό κοινό.

Κατερίνα

Η Κατερίνα Λένη κέρδισε από την πρώτη κιόλας βδομάδα τον τίτλο της “κακιάς” του MasterChef. O τρόπος που διαχειρίστηκε την κάρτα ασυλίας, οι φαρμακερές ατάκες για όλους τους παίκτες και η μεγάλη ιδέα που έχει για τον εαυτό της, την έκαναν γρήγορα έναν από τους χαρακτήρες που παίκτες και θεατές λατρεύουν να μισούν.

Σπυριδούλα

Μπροστά στην Κατερίνα, η Σπυριδούλα είναι αρνί. Είχε κάνει ένα bullying στην Εύα που δεν την τίμησε, αλλά μάλλον δεν είναι villain με την πραγματική σημασία του όρου. Το μεγαλύτερο λάθος της ήταν ότι μιλούσε πολύ.

Κάτια Ταραμπάνκο

Η Κάτια είναι άνετα πιο villain από τη Mέγκι, επειδή όμως δεν ήταν τόσο ατακαδόρισσα και ήταν μέλος πεντάδας, πέρασε πιο απαρατήρητα στη συνείδησή μας ως τέτοια. Την έσωζε επίσης το ότι πήγαινε καλά στις δοκιμασίες και έτσι δεν υπήρχε το “τι κάνει ακόμα αυτή εδώ” ανάμεσα στις παίκτριες.

Σωκράτης

Νίκησε στην ψηφοφορία του κοινού, αλλά κατέληξε στην τρίτη θέση στο Power of Love λόγω της κόντρας του με όποιον υπήρχε μέσα στο παιχνίδι. Τουλάχιστον κέρδισε στην αγάπη, αφού με την Κυριακή είναι το μόνο ζευγάρι του παιχνιδιού που παραμένει μαζί.

Στέφανος Κοκολογιάννης

Ίσως η χειρότερη απόδειξη ότι οι villains κερδίζουν στα ριάλιτι, αφού και ήταν ο μόνος που κέρδισε και μάλιστα με ψήφο του κοινού στο Mission. Καβγατζής, ευέξαπτος, βαρύμαγκας που άνοιξε με τη μπουνιά του μέχρι και τρύπα στον τοίχο του σπιτιού. Κατέληξε στη φυλακή μαζί με τον αδερφό του για ανθρωποκτονία προς έκπληξη κανενός. Αυτά είναι καλό να μην γίνονται.

Άρης Αποστολίδης

Αμφιταλαντευτήκαμε για το αν πρέπει να θεωρήσουμε τη Μαίρη Γεώρτση ή τον Άρη Αποστολίδη τον μεγαλύτερο villain του Bar. Καταλήξαμε όμως ότι η Μαίρη, το μόνο κακό που έκανε ήταν να έχει στρατηγική και λίγο ειρωνικό ύφος. Ο Άρης Αποστολίδης όμως πλήγωσε τη Στέλλα Μπεζ και είχε αυτό το πολλά βαρύς, σε βαθμό που του αξίζει πολύ περισσότερο να σηκώσει αυτόν τον τίτλο.