ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Οι πρώτες φωτογραφίες του ‘American Gods’ είναι εδώ

Έχουμε τις πρώτες εικόνες από το ‘American Gods’, την πολυαναμενόμενη και βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Neil Gaiman σειρά του Bryan Fuller.

Ο πόλεμος μεταξύ παλιών και νέων θεών ετοιμάζεται πυρετωδώς όπως μας δείχνουν οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του ‘American Gods’ που μόλις είδαμε. Επιτέλους.

Ο Bryan Fuller έχει την ατυχία να φτιάχνει μερικές από τις καλύτερες σειρές της τηλεόρασης (‘Dead Like Me’, ‘Pushing Daisies’, ‘Hannibal’) και να τις βλέπει να κόβονται άδοξα, αλλά με την επιστροφή του στα πάτρια με τη νέα σειρά ‘Star Trek’ και τη μεταφορά του βραβευμένου μυθιστορήματος του Neil Gaiman ‘American Gods’ με τον ίδιο τον Gaiman στην παραγωγή, η τύχη φαίνεται αισίως να του χαμογελάει.

Η δεύτερη σειρά θα μας έρθει το 2017 από το Starz και πέρα από τις πρόσφατες καλοδεχούμενες ανακοινώσεις των Gillian Anderson και Orlando Jones ως νέα, επίσημα μέλη του καστ, ο Fuller είπε να μας αφήσει να ρίξουμε μια ματιά σε μία από τις πιο χαρακτηριστικές τοποθεσίες του βιβλίου, το Jack’s Crocodile Bar.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε τον Pablo Schreiber που αντικατέστησε τον Sean Harris στον ρόλο του Mad Sweeney, τον Ian McShane (‘Deadwood’) που θρήνησαν πολλοί στο 7ο επεισόδιο του ‘Game of Thrones’ ως Mr. Wednesday και τον Ricky Whittle που, αφότου τσακώθηκε με τον δημιουργό του ‘The 100’ και εμμέσως πλην σαφώς απολύθηκε από τη σειρά, τράβηξε για καλύτερα στον ρόλο του Shadow Moon.

O δημιουργός είχε πολλά να πει για όλα τα παραπάνω.

Το Jack’s Crocodile Bar ήταν ένα από τα σετ που μας είχε ενθουσιάσει και ήταν μία ευκαιρία να δείξουμε μέσα απ’ αυτό τι είμαστε και ποιο θα είναι το στυλ της σειράς. Δίνει μία βλαχοchic αισθητική στην είσοδο του Shadow στον κόσμο των θεών.

Φυσικά δε θα μπορούσε να μη σχολιάσει τη συμβολή του McShane στη σειρά.

Νομίζω η κωμωδία και η γοητεία και η ευκολία που αποπνέει η έλξη που ασκεί o Wednesday ταιριάζει πολύ στον Ian McShane. Έχει μια ζωντάνια ως Wednesday που θα μπορούσε να βγει πολύ διαφορετική σε χέρια άλλων ηθοποιών, αλλά εκείνος έχει μία ακρίβεια κι έναν ρεαλισμό, παρά τη γενικότερη κατάσταση.

Λίγα και καλά τ’ ακούμε και τα βλέπουμε όλα. Εσείς;