ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Radiohead ζουν! Αυτό είναι το πρώτο τους ποστ, αφού εξαφανίστηκαν από το ίντερνετ

Λίγες ώρες μετά το άδειασμα της επίσημης σελίδας τους, αλλά και των λογαριασμών σε Twitter, Facebook και Instagram, οι Radiohead έδωσαν σημεία ζωής.

Δυο μέρες μετά την πρακτική εφαρμογή του ‘How to Disappear Completely’ στην ιντερνετική τους παρουσία, οι Radiohead επέστρεψαν με ένα ποστ στο Instagram, το οποίο εμφανίζεται μια στη χάση και μια στη φέξη στο επίσημο site της μπάντας.

Αφού λοιπόν έσβησαν μέσα σε λίγες ώρες όλα τα ποστ τους στα social media αλλά και το περιεχόμενο της σελίδας του στο ίντερνετ και αφού έστειλαν ταχυδρομικώς φυλλάδια στα σπίτια αρκετών Βρετανών φίλων τους (σ.σ. τα φυλλάδια σύμφωνα με μαρτυρίες έγραφαν “Sing a song of sixpence that goes/Burn the Witch/We know where you live”), οι Radiohead εκτοξεύουν την ανυπομονησία στα ύψη με ένα ποστ που δεν αποκαλύπτει και τόσα πολλά.

Με την ανακοίνωση παγκόσμιας περιοδείας τους που ξεκινά αυτό το μήνα να καθιστά δεδομένη την κυκλοφορία του ένατου άλμπουμ τους (και του πρώτου μετά το ‘The King of Limbs’ του 2011), οι Radiohead χτίζουν το μομέντουμ με τον δικό τους, ιδιαίτερο τρόπο.

Κάθε μέρα ανυπομονούμε και περισσότερο. Μέχρι τότε, βολευόμαστε με το πρώτο τους ποστ μετά την εξαφάνιση: