SURVIVOR

Όλα τα κλάματα του Survivor, από το λιγότερο στο περισσότερο cringe

Το κλάμα βγήκε από τον Άγιο Δομίνικο.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor πρωταγωνιστής ήταν το κλάμα των παικτών πριν τον αγώνα, μετά τον αγώνα και κατά τη διάρκεια του επάθλου επικοινωνίας. Μαχητές και διάσημοι έκλαψαν, είτε λίγο είτε πολύ, και κάποιοι από αυτούς περισσότερο από μία φορά. Χωρίς να θέλουμε να προσβάλλουμε τα συναισθήματά τους, δεν μπορούμε παρά να σχολιάσουμε όλη αυτή την ποσότητα δακρύων, και να τα κατατάξουμε σε μία κλίμακα cringe.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να συμπεριλάβουμε στη λίστα το παράπονο του Γιώργου Κατσαούνη που πια η Ασημίνα δεν του ζητάει να την ξύσει, γιατί παρόλο που το έλεγε παραπονιάρικα, δεν κατέληξε σε κλάμα. Του δίνουμε όμως ειδικό βραβείο cringe και ξεκινάμε.

10. Το συγκρατημένο βούρκωμα του Άρη Σοϊλέδη

Ο Άρης Σοϊλέδης βούρκωσε συγκρατημένα την ώρα που άκουσε τα λόγια της ανιψιάς του και έκρυψε το πρόσωπό του, για να μην τον δούμε.

9. Γιάννης Τσολάκης αλά Βασιλάκης

Ο Γιάννης Τσολάκης μίλησε πριν τον αγώνα για το πόσο δύσκολο είναι που 60 μέρες δεν έχει επικοινωνήσει με κανένα δικό του πρόσωπο. Δεν έκλαψε ακριβώς, αλλά το σπάσιμο φωνής και το παράπονο μας θύμισε τον Βασιλάκη Καΐλα, ειδικά στο σημείο που ανέφερε τη λέξη μανούλα.

8. Ο Γιώργος Ταλάντσεβ και Σοφιάννα Αβραμάκη χάνουν τον τελευταίο πόντο

Ο αγώνας για το έπαθλο επικοινωνίας κρίθηκε στον πόντο και ο Γιώργος Ταλάντσεβ και η Σοφιάννα Αβραμάκη ένιωσαν υπεύθυνοι για την ήττα της ομάδας τους. Η Σοφιάννα ήταν πιο ψύχραιμη μετά το τέλος του αγώνα, αλλά είχε κλάψει πριν. Ο Γιώργος, αν και μόλις μία εβδομάδα στο παιχνίδι, βούρκωσε.

7.  Τα ψάρια του Σάκη Αρσενίου

Ο Σάκης Αρσενίου έκλαψε αρκετά ώστε να ήταν πιο ψηλά στη λίστα του cringe. Οι πολλαπλές αναφορές στη λέξη ψάρια όμως έκαναν τον κλαυθμό του περισσότερο αστείο από ό,τι cringe.

6. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου κλαίει για τον Χρήστο Δάντη και όχι μόνο

Στο χθεσινό επεισόδιο είχαμε τριπλό κλάμα από την Ασημίνα Χατζηανδρέου (τα άλλα δύο εδώ και εδώ). Επειδή όμως παραδέχτηκε και η ίδια ότι είναι επιρρεπής στο κλάμα στο παιχνίδι και επειδή η φωνή της έχει γενικότερα ένα βραχνό παράπονο, το έχουμε συνηθίσει. Έτσι παίρνει μία από τις μεσαίες θέσεις στη λίστα μας.

5. Το διπλό κλάμα της Μυριέλλας Κουρεντή

Αν η Ασημίνα ρίχνει το περισσότερο κλάμα στους μαχητές, η Μυριέλλα ρίχνει το περισσότερο στους διάσημους. Η αδερφή της μάλιστα, Πηνελόπη Κουρεντή, προέβλεψε ότι θα κλαίει την ώρα που θα ακούει το μήνυμά της, και φυσικά είχε δίκιο. Και πιο πριν όμως, είχε κλάψει ξανά στην ιδέα ότι θα ακούσει την Πηνελόπη.

4. Απόστολος Ρουβάς τριπλό κλάμα

Ο Απόστολος Ρουβάς τρεις φορές έκλαψε για τον πατέρα του εδώ, εδώ και εδώ, καλώντας τους ανθρώπους να αγαπάνε τις οικογένειές τους.

3. Τάκης Καραγκούνιας με διπλό κλάμα

Ένα πράγμα που δεν καταλαβαίνω στο Survivor είναι πως οι παίκτες μπαίνουν μέσα, για να κάνουν περήφανες τις οικογένειές τους. Δηλαδή καλά να μπεις για τα λεφτά, την αναγνώριση, την εμπειρία, τους αγώνες, το ταξίδι, αυτά τα ακούω. Αλλά αυτό με την υπερηφάνεια κερδίζει βραβείο cringe. Όπως και αυτό και αυτό το κλάμα του νεοφερμένου παίκτη Τάκη Καραγκούνια.

2. Η Βρισιήδα Ανδριώτου κλαίει από χαρά

Το κλάμα της Βρισηίδας Ανδριώτου ήταν ομαλά επιταχυνόμενο. Μέχρι ένα σημείο οι δόσεις cringe ήτανε σε φυσιολογικά επίπεδα. Στο σημείο όμως που προσπαθούσε να πείσει τη μητέρα της ότι περνάει καλά άρχισε να κλαίει, να γελάει και να τσιρίζει ταυτόχρονα, με τρόπο που θα ζήλευε και ο χαρακτήρας της Sydney Sweeney στο Euphoria.

1. Το κλάμα πολεμική κραυγή της Κάτιας Ταραμπάνκο

Το κλάμα της Κάτιας Ταραμπάνκο ξεκίνησε τυπικά, ως ένα κλάμα που θα την κατέτασσε κάπου στη μέση αυτής της λίστας. Θα περίμενε κανείς ότι δεν θα υπήρχε κάποιο κρεσέντο, αφού -ξέρω γω- μπήκε στο παιχνίδι προχτές. Όταν όμως η μαμά της την αποκάλεσε «μπουμπού», η Κάτια έβγαλε κάτι ανάμεσα σε πολεμική ιαχή και σπαραχτικό μοιρολόι, που αν ήσουν αμέριμνος την ώρα που παρακολουθούσες το Survivor, μπορεί και να αναπηδούσες στον καναπέ σου από τον τρόμο.