SURVIVOR

Όλες οι δουλειές που θα μπορούσε να κάνει ο Σπύρος Μαρτίκας, όταν βγει από το Survivor

Ο Σπύρος Μαρτίκας χάνει την στήριξη του κοινού του, για αυτό και βρήκαμε τις δουλειές που μπορεί να κάνει, αν αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Το κοινό του Survivor έχει περάσει διάφορες φάσεις συμπάθειας και αντιπάθειας απέναντι στον Μυρμιδόνα Προφεσόρ Σπύρο Μαρτίκα. Αρχικά τον αντιπαθούσαμε, μετά αποφασίσαμε ότι τα σχέδιά του είναι κωμικά και τον συμπαθήσαμε. Μετά μαθαίνοντας ο ίδιος από τους νεοφερμένους και από τις υποψηφιότητές του ότι έχει τη συμπάθεια του κόσμου, πήρε αέρα και πλέον έχει αρχίσει να χάνει μεγάλη μερίδα του κοινού του.

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι φαρμακοποιός στο επάγγελμα, μετά όμως από τη συμμετοχή του στο Survivor, θα δυσκολευτεί να γυρίσει σε μία πεζή πραγματικότητα στο φαρμακείο. Για αυτό και βρήκαμε κάποια εναλλακτικά επαγγέλματα, που του ταιριάζουν περισσότερο.

Θεός Άρης στην ελληνική διασκευή της Ζήνας 

Τα τελευταία δύο χρόνια, η ελληνική μυθοπλασία έχει επιτέλους ξανακερδίσει το χαμένο έδαφος και χαιρόμαστε πολύ για αυτό. Αν όμως κάποιο κανάλι αποφασίσει να διασκευάσει μία ξένη σειρά, θα μπορούσε να είναι η Ζήνα, η warrior princess.

Ένας από τους αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς ήταν ο Άρης, ο γνωστός θεός του πολέμου. Ο Σπύρος Μαρτίκας, πέρα από τη φανερή ομοιότητα με τον ηθοποιό Kevin Tod Smith, έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον πόλεμο και την αρχαιότητα, με τη γνωστή αναφορά του στους Μυρμιδόνες.

Αν πάλι δεν γίνει ποτέ ελληνική διασκευή στη Ζήνα, θα μπορούσε να το παίξει στο αμερικάνικο reboot της σειράς, αφού δυστυχώς ο Kevin Tod Smith, έχει φύγει από τη ζωή λόγω ατυχήματος το 2002. Το αμερικάνικο reboot συζητείται από το 2015, τα σχέδια όμως έχουν προς το παρόν παγώσει. Δεν πειράζει, αφού έχουμε ακόμα τέσσερις ιδέες για το μέλλον του Σπύρου Μαρτίκα.

Πάστορας σε δική του εκκλησία

Στην χώρα μας λείπει μία ποπ εκκλησία που θα προσελκύει πολλούς σελέμπριτις και ακόμα περισσότερα σκάνδαλα, κάτι σαν την Hillsong Church. Με το λουκ που έχει αποκτήσει στο Survivor, θα μπορούσε πολύ άνετα να γίνει σελέμπριτι ιερέας, ξεκινώντας τη δική του αίρεση.

Inspirational Speaker

Το inspirational speaking δεν έχει ακόμα αρκετούς επαγγελματίες στη χώρα μας. Τέτοιου είδους ομιλίες περιορίζονται μόνο στα TEDx και οι ομιλητές δεν κάνουν παρά μία μόνο εμφάνιση.

Ο Σπύρος Μαρτίκας έχει δείξει στο Survivor ότι του αρέσει να βγάζει λόγους, όσο άρεσε και στον Jeff Winger στο Community. Θα μπορούσε λοιπόν βγαίνοντας να το κάνει και επάγγελμα.

Μέλος σε bestial black metal μπάντα

Η αλήθεια είναι ότι η φωνή του στον διαγωνισμό τραγουδιού στο Survivor δεν ήταν ιδιαίτερα καλή, αν και βγήκε νικητής. Οι μουσικές προτιμήσεις του επίσης δεν συμβαδίζουν με το bestial black metal, αν κρίνουμε από τα ποστ από μπουζούκια στο Instagram του. Έχει όμως ένα φιζίκ, που θα μπορούσαμε άνετα να τον φανταστούμε να είναι μέλος μέταλ μπάντας. Αρκεί βγαίνοντας από το παιχνίδι να ξεκινήσει μαθήματα μπάσου.

Ο Μπερλίν στην ελληνική διασκευή του Casa de Papel

Αν το Casa de Papel διασκευαστεί και στα ελληνικά, ο Σπύρος Μαρτίκας πρέπει να είναι το πρώτο άτομο που θα κλείσει για το καστ. Παρόλο που οι περισσότεροι υποστηρίζουν ότι είναι ο Ελ(ληνας) Προφεσόρ, αντικειμενικά μαζί του μοιάζει κυρίως στο μαλλί. Στο παρουσιαστικό φέρνει περισσότερο στον Pedro Alonso, που υποδύεται τον Μπερλίν. Άσε που έχει κάτι, που τον φαντάζεσαι σε ρόλους villain.