ΒΙΒΛΙΟ

Όλη η αλήθεια με ένα κλικ. Διαβάζουμε παρέα το πρώτο κεφάλαιο

Μία ιστορία ανδρικής φιλίας, χρήσεων, καταχρήσεων και καθημερινών εμμονών στο νέο βιβλίο του Κωνσταντίνου Καμάρα. Σου δίνουμε τη δυνατότητα να διαβάσεις πρώτος ένα κεφάλαιο.

Η ιστορία του Πέτρου και του Στέφανου θα μπορούσε να είναι η δική σου ιστορία. Το νέο μυθιστόρημα του Κωνσταντίνου Καμάρα δεν προσπαθεί να προσεγγίσει και να καταλάβει το σήμερα. Κι αυτό γιατί είναι γραμμένο στο σήμερα με δύο ήρωες τόσο ανθρώπινους και ρεαλιστικούς που στην συναναστροφή, την παρέα και τους διαλόγους τους θα ανακαλύψεις έναν καθρέφτη και το δικό σου είδωλο εκεί μέσα.

Το ONEMAN εξασφάλισε το δεύτερο αντίτυπο του βιβλίου “Όλη η αλήθεια με ένα κλικ“. Το πρώτο ανήκει δικαιωματικά στον συγγραφέα. Και από το παρακάτω link σου δίνουμε τη δυνατότητα να διαβάσεις το πρώτο κεφάλαιο αυτής της ιστορίας.

Διάβασε το πρώτο κεφάλαιο πατώντας αυτό το link

Η φούντα, το ουίσκι, η ελληνική αστυνομία, το βύσμα και το αυτόφωρο, η Αργολίδα και η Κλειώ, μπλέκονται μαεστρικά σε ένα πολύ δυνατό πρώτο κεφάλαιο. Με το μυαλό (τουλάχιστον το δικό μου) κολλημένο σε “αυτό το δε γαμιέται που τελικά πράγματι γαμιέται”.

 

Εμείς, όπως καταλαβαίνεις, συνεχίζουμε την ανάγνωση του μυθιστορήματος που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΩΚΕΑΝΙΔΑ στην τιμή των 12 ευρώ. Το μυθιστόρημα αυτό αποτελεί το τρίτο κατά σειρά βιβλίο του Κωνσταντίνου Καμάρα, μετά τα “Οιδίπους Σέντερ Μπακ” και “Πάρε το Μηδέν”.

Θα κάνουμε ένα κανονικό review του βιβλίου μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Διάβασέ το κι εσύ για να το συζητήσουμε παρέα.