ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Όσα χρειάζεσαι για μια σωστή εμπειρία προβολής

Ταινίες και σειρές υπάρχουν. Το θέμα είναι να βρεις πού και πώς θα τα απολαύσεις όπως τους αξίζει.

Είναι πολλά τα first world problems εκεί έξω, ωστόσο στις πολύ ψηλές θέσεις της λίστας, θα συναντήσουμε την πληθώρα σειρών και ταινιών που αξίζουν το χρόνο μας και τη δυσκολία του να μοιράσουμε το χρόνο αυτό σωστά για να τα δούμε όλα.

Εν ολίγοις, είναι πολλές οι σειρές και οι ταινίες που αξίζουν το χρόνο μας, όμως ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά είναι το εξής: Πού θα τις βρω συγκεντρωμένες, ώστε το μόνο μου άγχος να είναι απλά με τι φαγητό και ποτό θα συνοδεύσω την προβολή μου;

Μπορείς πλέον να μετράς ένα first world problem λιγότερο, αφού χάρη στην πλατφόρμα EON, της Nova, χιλιάδες ταινίες και σειρές σε περιμένουν για να τις παρακολουθήσεις, όποτε εσύ επιθυμείς.

Η ΕΟΝ φέρνει τη νέα εποχή στην τηλεόραση, με συναρπαστικό live περιεχόμενο, περισσότερες από 2300 ταινίες και επεισόδια σειρών on demand και πρεμιέρες από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο.

Τον Δεκέμβριο κάνουν πρεμιέρα συναρπαστικές ταινίες όπως τα Minamata και το Let Him Go, χριστουγεννιάτικες ταινίες στο Pop up κανάλι καθώς επίσης και αγαπημένες σειρές όπως είναι το La Fortuna, το Ridley Road και το Gomorrah.

 

Μάλιστα, αν δεν μένεις μόνος στο σπίτι, υπάρχει η δυνατότητα κάθε μέλος της οικογένειας να φτιάξει το δικό του προφίλ θέασης. Στο προφίλ σου, μπορείς να αποθηκεύσεις τις δικές σου λίστες με αγαπημένα κανάλια και να λαμβάνεις προσωποποιημένες προτάσεις για θέαση περιεχομένου βάσει των προηγούμενων αναζητήσεών σου.

Τέλος, καλό είναι να ξέρεις ότι όλες αυτές οι on demand επιλογές είναι διαθέσιμες, ανά πάσα στιγμή, για θέαση σε οποιαδήποτε συσκευή επιθυμείς (τηλεόραση, tablet, smartphone, PC/laptop).

Πλέον, καταλαβαίνεις ότι ένα σημαντικό πρόβλημα της καθημερινότητάς σου λύθηκε, αφού και ξέρεις πού θα βρεις το περιεχόμενο που αναζητάς και σου προσφέρονται οι ιδανικές συνθήκες για να το παρακολουθήσεις.

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ για τη νέα πλατφόρμα ΕΟΝ από τη Nova.