ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Όσα χρειάζεσαι για μια σωστή εμπειρία προβολής

Ταινίες και σειρές υπάρχουν. Το θέμα είναι να βρεις πού και πώς θα τα απολαύσεις όπως τους αξίζει.

Είναι πολλά τα first world problems εκεί έξω, ωστόσο στις πολύ ψηλές θέσεις της λίστας, θα συναντήσουμε την πληθώρα σειρών και ταινιών που αξίζουν το χρόνο μας και τη δυσκολία του να μοιράσουμε το χρόνο αυτό σωστά για να τα δούμε όλα.

Εν ολίγοις, είναι πολλές οι σειρές και οι ταινίες που αξίζουν το χρόνο μας, όμως ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά είναι το εξής: Πού θα τις βρω συγκεντρωμένες, ώστε το μόνο μου άγχος να είναι απλά με τι φαγητό και ποτό θα συνοδεύσω την προβολή μου;

Μπορείς πλέον να μετράς ένα first world problem λιγότερο, αφού χάρη στην πλατφόρμα EON, της Nova, χιλιάδες ταινίες και σειρές σε περιμένουν για να τις παρακολουθήσεις, όποτε εσύ επιθυμείς.

Η ΕΟΝ φέρνει τη νέα εποχή στην τηλεόραση, με συναρπαστικό live περιεχόμενο, περισσότερους από 2300 τίτλους on demand και πρεμιέρες από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο.

Μόνο τον Νοέμβριο, οι επιλογές είναι αμέτρητες και για όλα τα γούστα. Στο Pop up κανάλι Novalife Extra, θα διαλέξεις ανάμεσα σε αγαπημένες ελληνικές ταινίες και σειρές, όπως Το κόκκινο φεγγάρι, Η ζωή μας μια βόλτα, Alma libre και Μια μέλισσα τον Αύγουστο.

Τον Νοέμβριο επίσης κάνουν πρεμιέρα συναρπαστικές ταινίες όπως Judas and the Black Messiah, Fatale, Wonder Woman 1984, My Salinger Year, Little Fish και Judy, ενώ το αφιέρωμα Νοεμβρίου: It’s a powerful Women’s world με ταινίες όπως Ava, Charlie’s Angels: Full Throttle, Mad Max: Fury Road και Tomb Raider θα σου κρατήσει την ιδανική παρέα.

Φυσικά, δεν είναι μόνο οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα, αλλά και μια επιλογή από τρομερές σειρές. Deceit, Ridley Road, η τρίτη σεζόν του Succession, La Brea, Fires, Ordinary Joe, Chapelwaite και Finding Alice σε περιμένουν να τα απολαύσεις.

Μάλιστα, αν δεν μένεις μόνος στο σπίτι, μπορείς να φτιάξεις και το δικό σου προφίλ για κάθε μέλος της οικογένειας, έτσι ώστε ο κάθε ένας να έχει το δικό του προφίλ θέασης και ενδιαφερόντων. Συγκεκριμένα, κάθε μέλος της οικογένειας έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει το δικό του προφίλ.

Στο προφίλ σου, μπορείς να αποθηκεύσεις τις δικές σου λίστες με αγαπημένα κανάλια και να λαμβάνεις προσωποποιημένες προτάσεις για θέαση περιεχομένου βάσει των προηγούμενων αναζητήσεών σου.

Τέλος, καλό είναι να ξέρεις ότι όλες αυτές οι on demand επιλογές είναι διαθέσιμοι, ανά πάσα στιγμή, για θέαση σε οποιαδήποτε συσκευή επιθυμείς (τηλεόραση, tablet, smartphone, PC/laptop).

Πλέον, καταλαβαίνεις ότι ένα σημαντικό πρόβλημα της καθημερινότητάς σου λύθηκε, αφού και ξέρεις πού θα βρεις το περιεχόμενο που αναζητάς και σου προσφέρονται οι ιδανικές συνθήκες για να το παρακολουθήσεις.