Ψηφιακή Βιβλιοθήκη της Βουλής
ENTERTAINMENT

Όταν ο Παπακαλιάτης παραλίγο να παίξει στα ‘Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς’

Μια ιστορία βγαλμένη από τα πιο 'Σούπερ Κατερίνα' όνειρα των '90s.

Ιστορία ξεχασμένη, αφημένη να πεθάνει μέσα στις σελίδες των εφημερίδων του 1997, μαζί με τα τότε όνειρα του νεολαίου Χριστόφορου να παίξει δίπλα στον Μπράντον και την Κέλλυ.

 

23 χρόνια πριν, όταν ο καλός ηθοποιός και σεναριογράφος δεν είχε παίξει ακόμα ούτε σε δική του σειρά, ούτε σε ταινία του, έψαχνε να την κάνει για τις ΗΠΑ. Και δεν ξέρουμε πώς, αυτό δεν έχει διευκρινιστεί και ναι, οφείλαμε να ζητήσουμε εξηγήσεις, αλλά βρέθηκε να περνάει από casting για μία από τις μεγαλύτερες σειρές των ’90s: τα ‘Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς’.

Μιλάμε για τεράστιο άλμα στην καριέρα του, σκέψου μόνο ότι την προηγούμενη χρονιά χόρευε το ‘Gangsta’s Paradise’ μπροστά στη γιαγιά Μαρκάτου, όσο αυτή σταυροκοπιότανε.

Και τι έγινε τελικά; Ε μάλλον δεν έπαιξε, οπότε δόξα τω Θεώ που αυτήν τη μικρή αυτή ιστορία την είχε καταγράψει στο φύλο της η ‘Απογευματινή’ ένα σαββατοκύριακο του Απριλίου του ’97 και έτσι σώθηκε.

Δες:

Παπακαλιάτης Χριστοφοροες ρετρο 1997 Μπέβερλυ Χιλς

“Δεν ξέρω αν θα είμαι τελικά τυχερός να παίξω σε αυτή τη σειρά, αλλά για μένα το ότι πέρασα στη φάση της τελικής οντισιόν ήταν μια μοναδική εμπειρία”, είχε δηλώσει τότε στην εφημερίδα, για να συνεχίσει πιο κάτω λέγοντας:

“Θα ήταν ψέμα να σας πω ότι δεν περιμένω με αγωνία τη στιγμή που θα χτυπήσει το τηλέφωνο”.

Διάβασε το ρεπορτάζ όπως ακριβώς δημοσιεύτηκε τότε με τον υπέροχα άστοχο τίτλο “τα κορίτσια του Μπέβερλι Χιλς φλερτάρουν τον Χριστόφορο”.

Να ηρεμήσουν λίγο, και αυτές και αυτός.

Παπακαλιάτης Χριστοφοροες ρετρο 1997 Μπέβερλυ Χιλς

Πηγή: Ψηφιακή Βιβλιοθήκη της Βουλής